Μπέρμπάτοφ: Μεγάλα πράγματα με τον ΠΑΟΚ

Μπέρμπάτοφ: Μεγάλα πράγματα με τον ΠΑΟΚ

Την πεποίθηση ότι θα πετύχει πολλά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία με την ελληνική ομάδα

Μπέρμπάτοφ: Μεγάλα πράγματα με τον ΠΑΟΚ
Την πεποίθηση ότι θα πετύχει πολλά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία με την ελληνική ομάδα. 

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα αυτή την στιγμή. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μεγάλα πράγματα με τον ΠΑΟΚ γιατί γνωρίζω πως και οι οπαδοί του είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω», ήταν τα λόγια του Βούλγαρου επιθετικού στην αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, Metrosport. 

Ο Εμίλ Ντάντσεφ, μάνατζερ του παίκτη, σχολίασε: «Ο Ντίμιταρ είναι ενθουσιασμένος γιατί έρχεται να αγωνιστεί σε μία ομάδα που είναι δημοφιλής στην Ελλάδα. Δεν σας κρύβω πως είναι ενθουσιασμένος από την πρόταση του ΠΑΟΚ, την επιθυμία του κυρίου Σαββίδη να τον φέρει στην Τούμπα. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, γιατί έδειξε πόσο πολύ τον θέλει. Ανυπομονεί να βρεθεί στην Τούμπα και να συναντήσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ». 

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης