«Όχι» θα ψηφίσει ο Δ. Γιαννακόπουλος

«Όχι» θα ψηφίσει ο Δ. Γιαννακόπουλος

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Βιανέξ επισήμανε: «Ο λόγος, που επιμένουν τόσο πολύ οι δανειστές, είναι απλός: Χωρίς την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία, καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να ξανασηκώσει ανάστημα

Υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής τάχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Βιανέξ από το βήμα την εκδήλωση της Stat Bank Diamonds of the Greek Economy.

«Παρά τις δυσκολίες, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία στέκεται υπεύθυνα στο πλευρό των πολιτών, συνεχίζει να παραδίδει στο 100% τις παραγγελίες, ακόμα και με πίστωση, για να υπάρχει επάρκεια φαρμάκων στην αγορά», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής. «Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό δημοψήφισμα, που πρέπει να γίνει ευκαιρία, για να εκφράσουμε την καταδίκη μας στα μνημόνια διαρκείας των δανειστών», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι τα σχέδιά τους αποκαλύφθηκαν. «Προκάλεσαν το κλείσιμο των τραπεζών, για να εκβιάσουν έναν ολόκληρο λαό, που τόλμησε να πει όχι στη σκληρή λιτότητα», υπογράμμισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προσθέτοντας ότι, «μετά από την παταγώδη αποτυχία να ελέγξουν τη φαρμακευτική δαπάνη, ζητούν και νέες μειώσεις σε εξευτελιστικά πλέον επίπεδα. Ζητούν τιμές χαμηλότερες από τη Βουλγαρία».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Βιανέξ επισήμανε: «Ο λόγος, που επιμένουν τόσο πολύ οι δανειστές, είναι απλός: Χωρίς την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία, δηλαδή τη χώρα απόλυτα εξαρτημένη από τις ξένες πολυεθνικές, για να έχει επάρκεια φαρμάκων, καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να ξανασηκώσει ανάστημα. Να ψηφίσουμε όλοι «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία να εξασφαλίσουμε το μέλλον της πατρίδας».

Ο κ. Γιαννακόπουλος χειροκροτήθηκε από μικρή μερίδα των παρευρισκομένων επιχειρηματιών ενώ υπήρξαν και αρκετοί που τον αποδοκίμασαν ενώ κάποιοι άλλοι αποχώρησαν.

ΣΧΟΛΙΑ (25)

K

Αυτός ο τύπος με τα εκατομμύρια στο εξωτερικό βεβαίως και είναι υπέρ του όχι και της δραχμής .Τριβει τα χεράκια του το λαμόγιο .

stefanow66

Όπως θα διαβάσατε στο άρθρο ο κος Γιαννακόπουλος χειροκροτήθηκε από μερίδα παρευρισκομένων, από άλλους αποδοκιμάστηκε και κάποιοι άλλοι σηκώθηκαν κι έφυγαν. Διατυπώνω ένα ερώτημα: εάν όλα τα φάρμακα, όπως επιδιώκουν οι εταίροι φίλοι μας εισάγονται από την Ευρώπη, όπως επιθυμούν, σε μια ανάλογη σαν την σημερινή περίπτωση θα μας δώσουν φάρμακα ή θα μας αφήσουν να πεθάνουμε; Γι αυτό είναι επιτακτικό η διατήρηση της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας, χωρίς λαμογιές όμως, όπως αναφέρουν κάποιοι φίλοι ανωτέρω.

Jupiter

Ωραία λοιπόν ψηφίστε όχι όλοι εσείς οι φαρμακέμποροι. Με την χρεοκοπία όμως της χώρας που σίγουρα θα ακολουθήσει μία οριστική ρήξη με την ΕΕ , σύντομα θα γίνετε απλά πρατήρια του δημοσίου. Να σας δώ τότε για ποια κέρδη και ανάπτυξη θα μιλάτε. ΝΑΙ στο δημοψήφισμα από τους υπόλοιπους και ένας από τους λόγους είναι για να σταματήσει η αισχροκέρδεια του κλάδου σας με την έλειψη ελέγχου στη φαρμακευτική δαπάνη. Είσαστε ένας από τους κλάδους που συνέβαλλαν στην υποταγή της χώρας μας λόγω χρέους : η ασύστολη συνταγογράφηση, η ανεξέλεκτη δαπάνη που επιβάρυναν το δημόσιο τόσα χρόνια πότε επιτέλους θα τιμωρηθεί?

τελος το φαγοπότι γιαννακοπουλε κ σε ολους σας

Ο Γιαννακόπουλος ο φαρμακοβιομήχανος λεει οχι γιατι άραγε?...μηπως γιατι του κόψανε τα δυο προηγούμενα χρονια εκατομμύρια απο το πάρτυ που εκανε με τα φαρμακα αυτος κ η οικογένεια του?....ποσά εκκατομμυριο έφαγε ο Γιαννακόπουλος απο τα φαρμακα τοςα χρονια?..κ τωρα τα τελευταια δυο χρονια που του κόψανε του κυρίου το πάρτυ με τα φαρμακα των εκκατομυρίων λεει οχι ....Ε Βεβαια αφου ερχεται ο κύριος Κουρουμπλής κ ο ΣΥΡΙΖΑ κ μοιράζει εκκατομυρία στο κύριο Γιαννακόπουλο κ αυξάνει τις δαπάνες του εοπυ σε φαρμακα....σαν σημερα θυμάμαι σε μια αθλητική εφημερίδα του κυρίου Γιαννακόπουλου να λεει μαύρηστε τον Γεωργιάδη γιατι του έκοψε το πάρτυ εκκατομυρίων στα φαρμακα ......αυτοι ειναι οι κρατικοδίαιτοι επειχειρηνατιες που ζουν μια ζωή απο το κρατος ....αυτοι οι επιχειρηματιες κ οι σχέσεις τους με το κρατος μας οδήγησαν σε αυτο το χαλί που ζει η χωρα κ τωρα ερχεται ο κύριος Γιαννακόπουλος κ μας λεει οτι θελει ν συνεχίσει το πάρτυ που εκανε με τα εκκατομυρία που έτρωγε απο το κρατος .....ακομα αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν καταλάβει που εχει φτάσει η χωρα ζει στον κοσμο του ο κύριος Γιαννακόπουλος ....το φαγοπότι κυριε Γιαννακόπουλε τελος ....οριν λίγους μήνες ο κύριος Γιαννακόπουλος έδωσε συνέντευξη σε ενα ξένο κανάλι κ το ρωτάει η δημοσιογράφος πιστεύεται ουι πρεπει ν φορολογηθούν οι πλούσιοι στην ελλαδα?..κ η δημοσιογράφος φυςικα εννοούσε κ τον ιδιο....κ ο Γιαννακόπουλος απαντά κ φυςικα πρεπει ν φορολογηθούν οι πλούσιοι στη ελλαδα αλκα εγω δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία ,.ερσι ειπε ο κύριος Γιαννακόπουλος δεν ανήκει στους πλούσιους ...κ η δημοσιογράφος έμεινε κάγκελο....κυριε γιαννακοπουλε δείτε τον εαυτό σας στο καθρέφτη τοςα χρονια συμμετείχατε στο φαγοπότι κ τωρα που η ελλαδα καταρρέει ακομα κ τωρα υοαρχουν ανθρωποι σας αν κ εσάς που θελουν να Ρα αρπάξουν απο το κρατος ...επιτέλους αυτη η χωρα εχει φτάσει πάτο κ ακομα ορισμένοι ζουν στον κοσμο τους ..δεν μπορει αυτη η χωρα ν εχει ενα τεραστι δημοσιο κ να μην το πειραζει κανεις ακομα κ τωρα που η χωρα ειναι στον γκρεμό κ ο ΣΥΡΙΖΑ κανει προςληψεις πελατών του ..η Δούρου την ωρα π η χωρα χρεωκωοιυσε διόριζε τον άντρα της..ακομα δεν μάθαμε απο τα λαθη μας?..τη αλλο δηλαδη πρεπει να γινει?...δεν μπορει το κρατος να εξακολουθεί να ζει κρατικόδιετους επιχειρηματιες ..ελεος ..ο κύριος Γιαννακόπουλος κ καθε κύριος Γιαννακόπουλους τα ευρουλακια του στο εξωτερικο τα εχει δεν περιμενει να παρει τα 70 ευρω απο τα ΑΤΜ ,δεν περιμενει στην ουρά για την συνταξη Τ την οποια κ δεν θα παρει ολη παραμονο τα 139 ευρω γ 10 μερες

Λέει την αλήθεια

Οποιαδήποτε συμφωνία με τους ευρωπαίους για να έχει νόημα και ελπίδα για μάς οφείλει να στηρίζει την εγχώρια παραγωγή και βιομηχανία. Αυτό έρχεται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των εταιρειών των κρατών των δανειστών είτε αυτά βρίσκονται στον τουρισμό - παράλια μικράς ασίας - ναυτιλία , εν προκειμένου στην φαρμακοβιομηχανία και αλλού. Δυστυχώς εδώ οι εταίροι είναι με την πάρτη τους και χρειαζόμαστε επειγόντως σοβαρή μαχητική ομάδα για να τα διεκδικήσει με επαγγελματικό τρόπο που θα πάρει τον λαό με το μέρος του με την σωστή και νηφάλια ενημέρωση

Βρε βρε

Πως αρχίζει μέσα από την θολούρα να φαίνεται η νέα νομενκλατουρα που θέλει να φτιάξει ο συριζα πάνω στα ερείπια της χώρας, τσιπροδραχμες για τους χαχολους, προνόμια και εισπράξεις σε για τα εγχώρια νέα αλλά και παλαιά τζάκια βλ. Λόμπι της δραχμής....

Mani

Τον συμφέρει η δραχμή,τα εισαγόμενα θα έχουν διπλάσιες τιμές,θα ξεπουλάει τα δικά του φάρμακα εντός και τεράστιες εξαγωγές .

κωστας

Βέβαια, ο Γιαννακόπουλος στενοχωρήθηκε γιατί οι Ευρωπαίοι έβαλαν κανόνες στο παιγνίδι για το φάρμακο, ενω πριν ο άνθρωπος θησαύριζε μαζί με γιατρούς και διάφορα άλλα κοράκια. Θέλει λοιπόν κατι τέτοιο ο φαρμακοβιομήχανος κύριος Γιαννακόπουλος: Όχι θέλει και νοσταλγεί τις παλιές καλές μέρες που θησαύριζε ανεξέλεγκτα. Χώρια που το Χρήμα το έχει όλο έξω και περιμένει τη δραχμή για να κάνει πάρτυ.

Να μην ασχοληθούμε

Όλοι γνωρίζουμε τι κάνει στα γήπεδα. Υπάρχει έστω και ένας που μπορεί να θεωρεί αυτόν τον άνθρωπο σοβαρό συνομιλητή; Χαίρομαι να συγκρούομαι με τους φίλους μου από την Αριστερά.

Φατε σανο, το κοτερο και τα λεφτα του ειναι εξω

Κοροιδα, αυτος μεχρι και κοτερο που το ονομασε Ζανταξ εχει γιατι τα εφερνε στην Ελλαδα και μετα τα επανεξηγαγε.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

19796898

Ανώτερος, ψύχραιμος κι έτοιμος ξανά για «πτήση» στην κορυφή! O Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε δίκαια κι εύκολα του Κέβιν Άντερσον με 6-2, 6-2, 7-6(3) στον τελικό του Γουίμπλεντον και κατέκτησε το τέταρτο τρόπαιο στον θεσμό και 13ο Grand Slam τίτλο στην καριέρα του!

OPSFPPPP

Με δεύτερο φιλικό σε λιγότερο από 24 ώρες ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-2 από την Εουπεν σε ένα ματς που όπως ήταν λογικό έβγαλε κούραση, αλλά έδειξε και αδυναμίες κυρίως στα μετόπισθεν - Γκερέρο και Τζούρτζεβιτς τα... ερυθρόλευκα γκολ!

PAOK32

Όλα τα κενά και τις αδυναμίες των παικτών που τη δεδομένη χρονική στιγμή λογίζονται ως αναπληρωματικοί έμαθε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, στη φιλική ήττα (3-1) από την Άντβερπ