Αναστόπουλος: Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον ΟΦΗ

Αναστόπουλος: Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον ΟΦΗ

Τόνισε πως είναι ήσυχος από την προσπάθεια που έγινε, ενώ για την επόμενη ημέρα ανέφερε πως ο κόσμος του ΟΦΗ θα είναι αυτός που θα σταθεί και θα σηκώσει ξανά την ομάδα

Αναστόπουλος: Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον ΟΦΗ
Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα και έφεραν τον ΟΦΗ στην αποχώρησή του από το πρωτάθλημα, εμφανίστηκε στα λεγόμενά του ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» δήλωσε πως από την αρχή η κατάσταση ήταν δύσκολη, αλλά αν δεν υπήρχαν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα ο στόχος θα είναι επιτευχθεί. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως είναι ήσυχος από την προσπάθεια που έγινε, ενώ για την επόμενη ημέρα ανέφερε πως ο κόσμος του ΟΦΗ θα είναι αυτός που θα σταθεί και θα σηκώσει ξανά την ομάδα.

«Είναι γνωστό και η αγάπη και η αφοσίωση για την ομάδα και το έχω αποδείξει εμπράκτως. Γι’ αυτό είμαι άλλωστε εδώ, κοντά στους παίκτες κοντά στη διοίκηση. Όσοι έχουν απομείνει. Επειδή δεν είμαι νομικός, δε μπορώ να σχολιάσω ή να αναφερθώ σε θέματα που αφορούν νομικά, αλλά ούτε αποφάσεις της διοίκησης.


Κλείσιμο

 Ξέραμε ότι η αποστολή είναι δύσκολη. Όταν ξεκίνησε η προσπάθεια η ομάδα είναι 17 πόντους όχι 13. Το έχω ξαναπεί, για εμένα η ομάδα έχει 26 πόντους. Και με αυτούς, με την έδρα μας και με αυτούς τους ποδοσφαιριστές, η ομάδα αγωνιστικά θα μπορούσε να πετύχει το στόχο της. δυστυχώς εξωαγωνισιτκά πράγματα δε μας άφησαν τουλάχιστον να δώσουμε τη μάχη. Όταν ένας στόχος δεν εκπληρώνεται με τις γνωστές συνθήκες δε μπορείς να είσαι ικανοποιημένος, αλλά μέσα μας έχουμε κάνει το καθήκον μας. Κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδια…», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Ερωτηθείς να απαντήσει εάν την επόμενη μέρα του ζητηθεί να αναλάβει ο ίδιος απάντησε: «Είναι μια ερώτηση υποθετική. Είναι μια δύσκολη στιγμή και κανείς δε ξέρει το αύριο. Ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας. το έδειξε και σήμερα. Όλοι φεύγουμε, πρόεδροι, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Αυτοί που μένουν είναι ο κόσμος. Εάν μια ομάδα δεν έχει κόσμο δε μπορεί να έχει ούτε παρών ούτε μέλλον.

Πηγή: cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης