Ολυμπιακός: Κάτι λείπει...

Ολυμπιακός: Κάτι λείπει...

Κατήφεια και προβληματισμός στον Ολυμπιακό για τη νέα γκέλα και το πρόβλημα στο γκολ εκτός έδρας που φαίνεται και από τους αριθμούς - Στροφή σε «Γιούβε», ξεκαθαρίζει για 4

Ολυμπιακός: Κάτι λείπει...
Κανόνας τείνει να γίνει για τον Ολυμπιακό το πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες και μακριά από την έδρα του. Οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν δύο ακόμη βαθμούς μακριά από το Φάληρο και κινδυνεύουν να βρεθούν στο -5 από την κορυφή εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει σήμερα νικηφόρα από το Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη. Χθες, δε, η γκέλα ήταν πιο «ηχηρή» καθώς ο αντίπαλος έπαιζε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες. 

Η ουσία είναι πως οι πρωταθλητές εμφανίζουν πρόβλημα δυστοκίας και το πληρώνουν. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι αριθμοί… Σε τέσσερα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα μετρούν μόλις τέσσερις βαθμούς (1-1 με Παναιτωλικό, 1-0 με Ατρόμητο, 2-3 με Εργοτέλη, 0-0 με Αστέρα), ενώ η εικόνα τους δεν είναι πολύ καλύτερη στο Κύπελλο (0-1 με Παναχαϊκή) και Champions League (2-0 από Μάλμε). Συνολικά, λοιπόν, έχει σε έξι ματς μακριά από το Φάληρο έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες πετυχαίνοντας μόλις πέντε γκολ (!), τα τρία εξ αυτών σε ένα ματς με τον Εργοτέλη. 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης