ΠΑΟΚ… έμπλεξες

ΠΑΟΚ… έμπλεξες

Ο φανταστικός ΠΑΟΚ του πρωταθλήματος συνεχίζει να αγνοείται στο Κύπελλο… Αγνώριστος ο «Δικέφαλος» έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ και κινδυνεύει να αποκλειστεί από το θεσμό

ΠΑΟΚ… έμπλεξες
Ένα βήμα πριν το απόλυτο σοκ, τον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσαλονικείς –που κατέβηκαν πλήρεις- δεν μπόρεσαν να κάμψουν του ΠΑΣ Γιάννινα των πολλών απουσιών και με το τελικό 1-1, έχουν μόλις έναν βαθμό. 

Ο Ίλιτς στο 23’ το γκολ των φιλοξενούμενων, ο Τζιόλης απάντησε στο 57’. 

Τα αποτελέσματα 
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 
Κλείσιμο
Κέρκυρα-Απόλλων 1926 (30/10) 

Η βαθμολογία 
Απόλλων 1926 3 
ΠΑΣ Γιάννινα 4 
ΠΑΟΚ 1 
Κέρκυρα 0 

Η επόμενη αγωνιστική 
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων 1926 

Το ματς 

Το «κάζο» της πρώτης αγωνιστικής και η ήττα από την Καλαμαριά ανάγκασε τον Άγγελο Αναστασιάδη να αφήσει κάθε σκέψη για ροτέισον και να κατεβάσει τους βασικούς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα του Γιάννη Πετράκη. Από την πλευρά του, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων τέτοια άγχη δεν είχε και προχώρησε σε πολλές αλλαγές. 

Συνυπολογίζοντας την ανάγκη του ΠΑΟΚ για βαθμούς και τις ενδεκάδες των δύο ομάδων, αν κάποιος έπρεπε να στοιχηματίσει θα έβαζε τα λεφτά του στους γηπεδούχους. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι ποδόσφαιρο και η μπάλα… ξέρετε… Τα είχε πει κάποτε ο Όσιμ. Έτσι, ο… πολιορκητής «Δικέφαλος» ένιωσε τη γη (και την πρόκριση) να χάνονται κάτω απ’ τα πόδια του όταν οι φιλοξενούμενοι στη μία και μοναδική επίθεσή του πήραν με γκολ του Ίλιτς κεφάλι στο σκορ. Την ίδια στιγμή, οι λίγοι Θεσσαλονικείς που βρέθηκαν στην Τούμπα δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς η δεδομένη διαφορά ποιότητας και ταλέντου των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων δεν έβρισκε κανέναν άλλον τρόπο έκφρασης πλην της βαρετής κατοχής της μπάλας και μια σειρά ευκαιριών εκ των οποίων ούτε μία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κλασική. 

Η είσοδος του Τζανδάρη στη θέση του αρνητικού Μάρτενς και η αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2 σε ρόμβο έφερε αποτελέσματα στο 57’. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε 9 τελικές (που ήταν όλες άστοχες στο πρώτο μέρος) για να σκοράρει. Μία –από τα πόδια του Αλέξανδρου Τζιόλη- ήταν αρκετή στο 57’ για να φέρει το ματς στα ίσια, όμως η ισοπαλία δεν έφτανε για τον ΠΑΟΚ με συνέπεια ο Αναστασιάδης να τα παίξει όλα για όλα περνώντας τον Παπαδόπουλο αντί του Κατσικά. 

Η επιλογή αυτή έφερε ρίσκο που θα μπορούσαν να το πληρώσουν οι γηπεδούχοι όταν ο Γλύκος νίκησε εντυπωσιακά τον Σαπαλίδη στο 83’ και τρία λεπτά αργότερα θα είχε αποδειχθεί λυτρωτική αν ο Αθανασιάδης δεν αστοχούσε σε εξ επαφής κεφαλιά. 

Τίποτα από τα δύο δεν συνέβη κι έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους. Ένα αποτέλεσμα που βάζει σε μπελάδες τον ΠΑΟΚ που κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης