Μίτσελ: Ο προπονητής της Μάλμε «μας διασκέδασε»

Μίτσελ: Ο προπονητής της Μάλμε «μας διασκέδασε»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού απάντησε με τον τρόπο του στην έλλειψη σεβασμού από τον προπονητή της σουηδικής ομάδας

Μίτσελ: Ο προπονητής της Μάλμε «μας διασκέδασε»
Σε μία ακόμα συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ έδωσε το δικό του ρεσιτάλ με ατάκες, δείχνοντας το ήθος και την ποιότητα που τον διακρίνει. Απάντησε με τον τρόπο του στον τεχνικό της Μάλμε, διευκρινίζοντας πως από όταν ήταν μικρός στην Ρεάλ Μαδρίτης έμαθε να σέβεται όλους τους αντιπάλους και ειδικά όταν μετέχουν σε διοργανώσεις όπως το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάννης Μανιάτης που τόνισε πως δεν είναι σωστό και καλό ένας αντίπαλο να μην σέβεται την άλλη ομάδα.



Ο Ισπανός προπονητής από την πλευρά του με ένα ιδιαίτερο στιλ τόνισε πάνω στα όσα τόνισε ο Χαρέιντε πως «συμφωνώ απόλυτα στα όσα είπε ο τεχνικός της Μάλμε. Δείχνει ότι γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται τον σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του. Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ελληνική ομάδα. Περήφανοι που είμαστε σε έναν θεσμό με κορυφαίες ομάδες από Αγγλία, Ισπανία και άλλες χώρες. Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του. Θα προσπαθήσουμε αύριο, αν και είμαστε... χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε». 

Σε ερώτηση που του τέθηκε στην συνέχεια για τον Τζίμι Ντουρμάζ ισχυρίστηκε: «Θα το γνωρίζει σίγουρα ο προπονητής της Μάλμε αυτό. Το εάν θα παίξει ή όχι (σ.σ. γέλια). Μας έχει μελετήσει και διαβάσει πολύ. Ξέρει για εμάς. Οπότε μπορείτε να τον ρωτήσετε. Θα ξέρει».
Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης