Σάντος μετά την κλήρωση με Ρουμανία: «Πιστεύω στους παίκτες και την ομάδα»

Σάντος μετά την κλήρωση με Ρουμανία: «Πιστεύω στους παίκτες και την ομάδα»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο ομοσπονδιακός προπονητής σχολιάζοντας την κλήρωση που φέρνει την Εθνική απέναντι στην Ρουμανία

Σάντος μετά την κλήρωση με Ρουμανία: «Πιστεύω στους παίκτες και την ομάδα»
Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που στην κληρωτίδα υπήρχαν ομάδες όπως η Γαλλία και Σουηδία, το να πέσει η Εθνική μας απέναντι στην Ρουμανία, στα μπαράζ που θα δώσουν το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, μόνο άσχημο δεν είναι. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος μιλώντας για την κλήρωση, κράτησε χαμηλούς τόνους, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πιστεύει στους παίκτες του και στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί μαζικά στον αγώνα στο Καραϊσκάκης, επισημαίνοντας πως δεν θα είναι ένας τελικός, αλλά δύο. Αναλυτικά ο Φερνάντο Σάντος τόνισε: «Για εμάς είναι σημαντικό να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι ενόψει των δύο αγώνων που θα δώσουμε με την Ρουμανία και να τη διαβάσουμε καλά.

Κλείσιμο
Η διαδικασία των πλέι οφ κρύβει δυσκολίες, τις οποίες, βέβαια, θα έχουν και οι αντίπαλοί μας. Εγώ πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου, που παίζουν με πάθος και δείχνουν ανταγωνιστικότητα σε τέτοιους αγώνες. Είμαι σίγουρος γι΄ αυτούς. Σημασία έχει να τους έχουμε όλους στη διάθεσή μας, υγιείς, και το μυαλό μας να είναι συγκεντρωμένο.

Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Περιμένω από τον κόσμο μας, που θα γεμίσει το γήπεδο στον πρώτο αγώνα, να δείξει υπομονετικότητα, όπως έκανε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Δεν θα δώσουμε έναν τελικό, μας περιμένουν δύο αγώνες».

Πηγή gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης