Άρμστρονγκ όπως λέμε… Κλίντον

Άρμστρονγκ όπως λέμε… Κλίντον

Τη βεβαιότητα πως ο κόσμος θα τον συγχωρέσει για τα λάθη που έκανε, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Λανς Άρμστρονγκ, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Μπιλ Κλίντον.

Άρμστρονγκ όπως λέμε… Κλίντον
Ήταν ο ζωντανός θρύλος της παγκόσμιας ποδηλασίας. Με τους 7 «Γύρους Γαλλίας» που είχε κατακτήσει, αφού πρώτα είχε καταφέρει να βγει νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο, ο Λανς Άρμστρονγκ αποτελούσε παράδειγμα θέλησης, αποφασιστικότητας και γενναιότητας. Ένα παράδειγμα που έγινε «προς αποφυγή» όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο ντόπινγκ και έγινε γνωστό πως όλες οι επιτυχίες του Αμερικανού ήταν επίπλαστες.

Η ομολογία του πως όλες οι νίκες του ήταν αποτέλεσμα της συστηματικής χρήσης απαγορευμένων ουσιών, σόκαρε τους θαυμαστές του, οι οποίοι ένιωσαν προδομένοι από τον πρώην μεγάλο αθλητή. Ένα συναίσθημα που, σύμφωνα με τον ίδιο τον Άρμστρονγκ, σύντομα θα αλλάξει.

Κλείσιμο
«Στο τέλος ο κόσμος ξεχνάει, συγχωρεί και φέρνει στο μυαλό του μόνο όσα καλά έχεις πετύχει. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με εμένα. Ακόμα είναι νωρίς, αλλά μετά από καιρό, όλοι θα έχουν μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από την καριέρα μου», τόνισε σε συνέντευξή του σε περιοδικό του Τέξας ο Άρμστρονγκ.

Στην παρατήρηση πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί, ο Τεξανός είχε έτοιμη την απάντηση. «Ο Μπιλ Κλίντον κατηγορήθηκε, λοιδορήθηκε, πετάχτηκε σαν… σκουπίδι για την γνωστή περιπέτεια που είχε. Σήμερα, όμως, ο κόσμος τον θαυμάζει, τον αγαπάει, τον ακολουθεί. Και εκείνος, με τη δουλειά του και την εξυπνάδα του, αποδεικνύει πως είναι ένας δυνατός, ένας αποφασιστικός άνθρωπος. 10 χρόνια μετά τα ατυχή περιστατικά, ο Κλίντον είναι ο αγαπημένος Πρόεδρος του κόσμου. Αν έγινε για εκείνον, δεν βλέπω γιατί να μην γίνει και με εμένα», ήταν η εξήγηση του Λανς Άρμστρονγκ.

Κώστας Κουκάρας



Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης