Πάει πίσω η υπόθεση του Τοροσίδη

Πάει πίσω η υπόθεση του Τοροσίδη

Δεν υπάρχει  πρόοδος στην ανανέωση συμβολαίων στον Ολυμπιακό

Πάει πίσω η υπόθεση του Τοροσίδη
Δεν υπάρχει  πρόοδος στην υπόθεση  της ανανέωσης συμβολαίων στον Ολυμπιακό. Η διοίκηση ήταν κατηγορηματική χθες ότι δεν υπήρξε εξέλιξη στο θέμα των συμβολαίων και δεν θα υπάρξει ούτε τις προσεχείς ημέρες.

Οι Τοροσίδης και Χολέμπας είναι με την Εθνική ομάδα και μόνο με τον Τζεμπούρ μπορεί να υπάρξει κάποιο νεότερο τις προσεχείς ημέρες.
Κλείσιμο

Ο Αλγερινός, που έχει συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ζητάει αύξηση.  Έμεινε στην Ελλάδα και δεν πήγε στην εθνική, υπάρχει κοινή διάθεση για να υπογράψει, απλά πρέπει να συμφωνηθεί η αύξηση που θα πάρει.

 

 Οσον αφορά τους υπόλοιπους με τον Χολέμπας πρέπει να αναμένουμε κάτι μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο ίδιος φέρεται να περιμένει να κλείσει το θέμα μέχρι τα μέσα του μήνα. Για τον Τοροσίδη ίσως πάει ακόμη πιο πίσω, αφού είναι φανερό ότι και ο ίδιος δεν βιάζεται. Αν δεν γίνει κάτι αυτή την εβδομάδα, η επόμενη θα είναι γεμάτη με δύο καθοριστικά ματς κόντρα σε Σάλκε και  ΠΑΟΚ. Αυτό που διευκρινίστηκε και πάλι από τη διοίκηση είναι ότι με τον «Τόρο» δεν έχει γίνει ακόμη μία τελική συζήτηση, διαψεύδοντας την πληροφορία ότι του έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση και περιμένει απάντηση.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης