Επεισόδια και τραυματισμοί στην Κωνσταντινούπολη

Επεισόδια και τραυματισμοί στην Κωνσταντινούπολη

Ένας οπαδός του Ολυμπιακού τραυματίας – συμπλοκές πρασίνων και με Τούρκους 

Επεισόδια και τραυματισμοί στην Κωνσταντινούπολη
Συμπλοκές σημειώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, κοντά Αγία Σοφία όπου και ένας οπαδός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Η αστυνομία επενέβη ώρα μετά για να προσπαθήσει να διαλύσει τους συγκεντρωμένους ενώ ο τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται χωρίς κίνδυνο.

Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ

Παράλληλα εκτός των επεισοδίων μεταξύ φίλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στον περιβάλλοντα χώρο της Αγιά-Σοφιάς, οπαδοί των «πράσινων» συνεπλάκησαν και με αντίστοιχους της Γαλατασαράι στην πλατεία Ταξίμ της Πόλης 
Κλείσιμο

Όπως αναφέρει η Hurriyet, sτο δρόμο προς το γήπεδο για το ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε, οι τελευταίοι συναντήθηκαν με τους φίλους του Παναθηναϊκού στην πλατεία Ταξίμ, η οποία μετατράπηκε για λίγα λεπτά σε πεδίο μάχης, με ανταλλαγή πετρών και καρεκλών.

Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ

Αργά το βράδυ η «Ηurriyet» δημοσίευσε φωτογραφίες και οπτικό υλικό από τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στον περιβάλλοντα χώρο της Αγιάς Σοφιάς, το πρωί του Σαββάτου.

Δείτε περισσότερα εδώ: www.sport-fm.gr 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης