Το βράδυ της Τετάρτης παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τις θέσεις δίπλα από τον πάγκο, αλλά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Game 2 της σειράς των τελικών της GBL.
Με τη σημερινή ημέρα να μην προσφέρεται για κανονική προπόνηση (το βράδυ της Τετάρτης ήταν ο πρώτος αγώνς και την Παρασκεή 5/6 ο δεύτερος) ο Ντόρσεϊ υποβλήθηκε και πάλι σε θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει την τενοντίτδα που τον ταλαιπωρεί και όπως όλα δείχνουν η απόφαση του προπονητικού τιμ του Ολυμπιακού για τη χρησιμοποίηση του ή όχι θα παρθεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.