Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζάλγκιρις στη 10η αγωνιστική της EuroLeague, με δύο πρώην «ερυθρολεύκους» να έρχονται ως αντίπαλοι. Ο λόγος, φυσικά, για τους Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και Μόουζες Ράιτ, που αμφότεροι μετακόμισαν στο Κάουνας.
Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού βράβευσαν πριν από την αναμέτρηση τους δύο, για την προσφορά τους στον Ολυμπιακό.
Με τον Μόουζες Ράιτ να βρίσκεται κανονικά στη 12άδα της Ζάλγκιρις, ενώ ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, παρότι ταξίδεψε στην Ελλάδα δε θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.
Ο Ράιτ, μάλιστα, χειροκροτήθηκε και από τον κόσμο του Ολυμπιακού κατά την παρουσίαση των Λιθουανών.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή