Το απόγευμα της Δευτέρας (3/11) αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και παρέδωσε στη διοίκηση το προτεινόμενο σχέδιο μνημονίου για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.
Αφού πρώτα οι παράγοντες και οι αρμόδιοι υπεύθυνοι της ΠΑΕ εξέτασαν το προτεινόμενο μνημόνιο τοποθετήθηκαν επ’ αυτού τονίζοντας ότι «χρήζει αρκετών διορθώσεων, και απ' ότι έχουμε καταλάβει έχει αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το μνημόνιο που συνέταξε η τεχνοκρατική επιτροπή του Ερασιτέχνη».
Πιο αναλυτικά η θέση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:
«Παραλάβαμε σήμερα από τους εκπροσώπους του ΑΣ το προτεινόμενο μνημόνιο για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.
Είναι ένα μνημόνιο που χρήζει αρκετών διορθώσεων, και απ' ότι έχουμε καταλάβει έχει αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το μνημόνιο που συνέταξε η τεχνοκρατική επιτροπή του Ερασιτέχνη.
Θεωρούμε όμως, ότι θα πρυτανεύσει η κοινή λογική και θα τροποποιηθούν κάποιοι όροι που δε συμβαδίζουν μαζί της.
Στηριζόμενοι στην ειλικρινή διάθεση όλων μας, ευελπιστούμε πως θα προχωρήσουμε σύντομα στην υπογραφή του μνημονίου, για να ανοίξει άμεσα ο δρόμος για την κατασκευή της Νέας Τούμπας».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη