Η τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Άρη και πέμπτη σε σύνολο έξι επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του Μπόγκνταν Κάραϊτσις στον κιτρινόμαυρο πάγκο.
Ο Άρης έχασε το βράδυ της Τρίτης από τη Μανρέσα για το EuroCup, έχοντας και πάλι πολύ κακή εικόνα, με αποτέλεσμα η διοίκηση του Άρη να πάρει την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, σε μια πρώτη κίνηση για να συνέλθει αγωνιστικά η ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Bogdan Karaicic. Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο General Manager, Νίκος Ζήσης, είχαν τετ α τετ με τον Σέρβο κόουτς, στον οποίο μετέφεραν την απόφαση για τη λύση της συνεργασίας. Ευχαριστούμε τον Bogdan Karaicic για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας