Η τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Άρη και πέμπτη σε σύνολο έξι επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του Μπόγκνταν Κάραϊτσις στον κιτρινόμαυρο πάγκο.
Ο Άρης έχασε το βράδυ της Τρίτης από τη Μανρέσα για το EuroCup, έχοντας και πάλι πολύ κακή εικόνα, με αποτέλεσμα η διοίκηση του Άρη να πάρει την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, σε μια πρώτη κίνηση για να συνέλθει αγωνιστικά η ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Bogdan Karaicic. Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο General Manager, Νίκος Ζήσης, είχαν τετ α τετ με τον Σέρβο κόουτς, στον οποίο μετέφεραν την απόφαση για τη λύση της συνεργασίας. Ευχαριστούμε τον Bogdan Karaicic για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.