Τένις: Στο τουρνουά της Αθήνας και ο Σταν Βαβρίνκα
Άλλο ένα μεγάλο όνομα θ' αγωνιστεί στο ATP 250 της Αθήνας στο διάστημα 2-8 Νοεμβρίου
Ο σπουδαίος Σταν Βαβρίνκα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο τουρνουά ATP 250 που θα φιλοξενηθεί στo Telekom Center Athens από τις 2 έως τις 8 Νοεμβρίου.
Ο Ελβετός που έχει κερδίσει Roland Garros, Australian Open και US Open αλλά και χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο διπλό μαζί με τον Ρότζερ Φέντερερ είναι πλέον 40 αλλά συνεχίζει να παίξει σε πολύ καλό επίπεδο.
Θυμίζουμε στο τουρνουά θα συμμετάσχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Κάρεν Κατσάνοφ, ο Γίρι Λεχέτσκα και άλλοι τενίστες.
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.