Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 του χρόνια και στον Πειραιά παρουσιάστηκε και έγινε ανάρπαστη η επετειακή γεύση παγωτού με άρωμα... Θρύλου.
Ο Δήμος Πειραιά γιόρτασε την 1η Πανελλήνια Ημέρα Βιοτεχνικού Παγωτού στην πλατεία Κοραή και εκεί παρουσιάστηκε η επετειακή γεύση «Ολυμπιακός 100 Χρόνια» η οποία έγινε ανάρπαστη.
Συνολικά προσφέρθηκαν περισσότερο από 2,5 τόνοι παγωτού στον κόσμο και η γεύση «Ολυμπιακός» έκανε θραύση.
Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Μαστρονικόλας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος Γιάννης Γλύκος.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ο Πρόεδρος Γιάννης Γκαϊτατζής, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Γλύκας και οι Νίκος Βαμβακούλας, Γιώργος Αμανατίδης, Μηνάς Χατζίδης, Δημήτρης Καλίκας, Γιώργος Βαΐτσης, Γιώργος Κοκολάκης, Χρήστος Καλτσάς μεταφέροντας μηνύματα αθλητισμού, ιστορίας και ενότητας.
« Η επετειακή γεύση παγωτού για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού ήταν το σύμβολο αυτής της γιορτής – μια γεύση φτιαγμένη με έμπνευση, υπερηφάνεια και συναίσθημα. Μια γεύση χαράς και μνήμης για μικρούς και μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού!» είπε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.
Η Πλαίσιο επενδύει στη νέα γενιά και την ταξιδεύει σε μια μοναδική εμπειρία γνώσης και καινοτομίας μέσω του διαγωνισμού ρομποτικής «Plaisiobots: The Race»
Η εταιρεία προσανατολίζεται σταθερά προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενσωματώνοντας το περιβάλλον και την κοινωνία στον πυρήνα της στρατηγικής της μέσω ενός ολοκληρωμένου Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας.