Τρομακτικό ατύχημα για ποδηλάτη στον Giro d’Italia - Δείτε πώς έφυγε σε στροφή και έπεσε σε ρεματιά 15 μέτρων

Τρομακτικό ατύχημα για ποδηλάτη στον Giro d’Italia - Δείτε πώς έφυγε σε στροφή και έπεσε σε ρεματιά 15 μέτρων

Παρά την πτώση του ο Αλέσιο Μαρτινέλι τη γλίτωσε ελαφρά τραυματισμένο

Τρομακτικό ατύχημα για ποδηλάτη στον Giro d’Italia - Δείτε πώς έφυγε σε στροφή και έπεσε σε ρεματιά 15 μέτρων
Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ο Ιταλός ποδηλάτης Αλέσιο Μαρτινέλι μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στον αγώνα Giro d’Italia την Τρίτη.

Ο 24χρονος ποδηλάτης «έφυγε» σε μια στροφή με αποτέλεσμα αρχικά να συρθεί στο οδόστρωμα και στη συνέχεια να πέσει σε μια ρεματιά βάθους 15 μέτρων.

Θεατές κατέγραψαν, μάλιστα, τη στιγμή του ατυχήματος με τον Μαρτινέλι να φαίνεται να πατάει φρένο και λόγω και του ολισθηρού οδοστρώματος, να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει.



Το ατύχημα σημειώθηκε στον 16ο γύρο του αγώνα με την ομάδα του Ιταλού αθλητή να ανακοινώνει ότι ο 24χρονος τη γλίτωσε ελαφρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που συνοδεύτηκε με μια φωτογραφία του νεαρού ποδηλάτη από το νοσοκομείο, ο Μαρτινέλι δεν υπέστη κάποιο κατάγμα αλλά μόνο τραύματα στο σαγόνι και τον δεξί γοφό».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης