Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ η Βασιλάκη στα 200μ. μικτή ατομική

Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ η Βασιλάκη στα 200μ. μικτή ατομική

Η Βασιλάκη τερμάτισε σε  2:13.91  στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης 

Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ η Βασιλάκη στα 200μ. μικτή ατομική
Μία καταπληκτική κούρσα πρόσφεραν η Άρτεμις Βασιλάκη και η Νικόλ Παυλοπούλου στα 200μ. μικτή ατομική, κατά την 1η ημέρα του 94ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης, που διεξάγεται στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης.

Αμφότερες κολύμπησαν σαφώς πιο γρήγορα από το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε πετύχει η Παυλοπούλου πριν δύο εβδομάδες (3 Μαΐου) στο ΟΑΚΑ, στο μίτινγκ "Ακρόπολις", με τη Βασιλάκη να αναδεικνύεται τελικά νικήτρια με 2:13.91 και να γίνεται η νέα κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο ατομικό ρεκόρ της αθλήτριας του Τρίτωνα Ηρακλείου ήταν 2:16.32 από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, όπου είχε κερδίσει. Η Νικόλ Παυλοπούλου του Ωκεανού βελτίωσε κι αυτή την επίδοσή της με 2:14.75, αλλά αρκέστηκε στη δεύτερη θέση, όπως και πέρυσι.

Ειδήσεις σήμερα:

Από το Ζάππειο, με αντίτιμο 380 ευρώ, πήραν άδεια για την απογείωση των drones της Adidas με φόντο την Ακρόπολη

Ένταση στη Βουλή με την φράση του Καιρίδη για την Κύπρο - «Πολύ φοβάμαι ότι έχει πραγματοποιηθεί η διχοτόμηση από το 1974»

Στοιχήματα - Τελικός Eurovision 2025: Τι θέση δίνουν στην Ελλάδα, οι αποδόσεις για την Κλαυδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης