Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό του Κυπέλλου με τη Ρεάλ
O Πολωνός αποχώρησε στο 78' του αγώνα με την Θέλτα και την Κυριακή θα υποβληθεί σε εξετάσεις
Η Μπαρτσελόνα πήρε το «θρίλερ» με τη Θέλτα επικρατώντας στο φινάλε με 4-3 βάζοντας στο «σακούλι» της ακόμη τρεις βαθμούς στη φετινή «μάχη» για τον τίτλο στην Ισπανία.
Ωστόσο, προβληματισμός και αγωνία επικρατεί πλέον στις τάξεις των Μπαλουγκράνα, αφού ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τραυματίστηκε στο ματς και αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πολωνός αντιμετώπισε πρόβλημα στους προσαγωγούς σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν μιας και η Μπαρτσελόνα αναμετράται με την Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο Σάββατο (26/04) για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, ενώ στις 30 Απριλίου υποδέχεται την Ίντερ για τα ημιτελικά του Champions League.
Ο επιθετικός των Μπαλουγκράνα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις την Κυριακή (20/04), ενώ ο Χάνσι Φλικ αρνήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση του παίκτη του δηλώνοντας ότι «πρέπει να περιμένουμε».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς