Διακοπές με μπαλίτσα σε παραλία της Κρήτης για Ροντινέι και Τσικίνιο - Βίντεο
Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γιορτάσουν το Πάσχα στην Κρήτη με παραδοσιακά εδέσματα, φρέντο και μπάλα
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε επταήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και εκείνοι ξεκίνησαν τις διακοπές τους.
Ο Ροντινέι με τον Τσικίνιο και τις οικογένειές τους αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Κρήτη για τις ημέρες του Πάσχα. Έφαγαν παραδοσιακά εδέσματα, ήπιαν τον φρέντο τους που έχουν μάθει στην Ελλάδα και επειδή η μπάλα είναι στο... αίμα τους πήραν μια και ξεχύθηκαν στην παραλία.
Έπαιξαν μπαλίτσα και ποδοβόλεϊ στην άμμο και το απόλαυσαν. Ο Ολυμπιακός παίζει ξανά στις 27 Απριλίου με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά το Πάσχα αρχίζουν και οι προπονήσεις στο Ρέντη.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας