Premier League: Με φοβερή ανατροπή η Τότεναμ 4-1 τη Γουέστ Χαμ - Δείτε τα γκολ
Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στο 18' με τον Κούντους αλλά η Τότεναμ με αντεπίθεση στο 2ο μέρος πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου
Χάρη σε ένα ξέσπασμα στις αρχές του β΄ ημίχρονου, η Τότεναμ επιβλήθηκε 4-1 της Γουέστ Χαμ στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Premier League.
Τα «σφυριά» προηγήθηκαν στο 18΄ με τον Κούντους, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 36΄ με τον Κουλουσέφσκι, αλλά τίποτα δεν προμήνυε την... καταιγίδα του β΄ ημιχρόνου. Ο Μπισούμα στο 52΄ έδωσε προβάδισμα στους «σπερς», τρία λεπτά αργότερα, από «καραμπόλα» σε σουτ του Σον, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (χρεώθηκε αυτογκόλ στον τερματοφύλακα Αρεολά) και στο 60΄ ο Νοτιοκορεάτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πέρασε ως αλλαγή στο 70΄ στη θέση του Γκουίντο Ροντρίγκες, σε ένα σημείο που το ματς είχε κριθεί, ενώ η Γουέστ Χαμ έμεινε στο φινάλε και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κούντους στο 86΄.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.