Δεν έχει κουραστεί να δείχνει το μετάλλιο από το Conference League ο Ντάνιελ Ποντένσε.
Ο Πορτογάλος εξτρέμ που ήταν βασικό γρανάζι του Ολυμπιακού στην πορεία προς την κορυφή της Ευρώπης ανέβηκε στην Ακρόπολη των Αθηνών και φωτογραφήθηκε με το μετάλλιο αλλά και με την σημαία της ομάδας του Πειραιά.
Ο Ποντένσε θέλει να παραμείνε στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια αλλά ανήκει στην Γουλβς και θα πρέπει να τα βρουν με τους "Λύκους" οι Πειραιώτες. Πάντως ο Μεντιλίμπαρ τον περιμένει στην προετοιμασία που θα ξεκινήσει σε έναν μήνα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.