Χρήστος Κόντης: Όποιος το θέλει περισσότερο, θα κατακτήσει το Κύπελλο

Χρήστος Κόντης: Όποιος το θέλει περισσότερο, θα κατακτήσει το Κύπελλο

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον αυριανό (Σάββατο 25/5) τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Kontis
Η πρόβλεψη του ήταν πως «αύριο (Σάββατο) θα είναι μια καλή ημέρα για τον Παναθηναϊκό», αν και φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως σ' έναν τελικό Κυπέλλου δεν υπάρχουν φαβορί και το παίρνει αυτός που δείχνει ότι το θέλει περισσότερο μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είχε ο Χρήστος Κόντης:

Υπάρχει φαβορί για αύριο;
«Σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν φαβορί. Όποιος το θέλει περισσότερο το παίρνει. Το θέλουμε πολύ. Ο ένας γνωρίζει τον άλλον. Υπάρχει στρατηγική, πλάνο, το ταλέντο των παικτών και όποιος το θέλει πιο πολύ θα το κερδίσει».

Πως νιώθετε για τον τελικό ως προπονητής;
«Νιώθω πολύ όμορφα. Είμαστε σε ελληνικό τελικό, περήφανα νιώθω και μακάρι στο μέλλον να έχουμε κι άλλους Έλληνες που να διεκδικούν τρόπαια. Έτσι νιώθω. Αύριο θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τον Παναθηναϊκό».

Έχετε έναν τίτλο, θέλετε αύριο να τους κάνετε δύο;
Κλείσιμο
«Έχω τέσσερις τίτλους. Μακάρι να γίνουν πέντε, έξι και επτά και οκτώ. Είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε πίστη, ένα γκρουπ πολύ δυνατό και έναν σύλλογο που έχει μάθει να σηκώνει τίτλους. Θέλουμε αύριο να κάνουμε το τρόπαια 20».

Πόσο εύκολο είναι να παρέμβει κάποιος προπονητής σε σύντομο χρονικό διάστημα;
«Το έργο είναι εύκολο όταν έχει καλούς παίκτες. Είναι εύκολο να παρέμβω σε παίκτες με τρομερή ποιότητα, ταλέντο, ευφυία. Γνωρίζω άριστα το περιβάλλον εδώ και τρία χρόνια, το να παρέμβω μου είναι εύκολο γιατί οι παίκτες μπορούν αυτά που θα πούμε να τα κάνουν πράξη στο γήπεδο».

Ειδήσεις σήμερα:

Εμφύλιος για τα αδέρφια Μαζωνάκη: Το μούδιασμα των συγγενών και η εγχείρηση της αδερφής του τραγουδιστή

Η υπόθεση Mondelez και το πρόστιμο των €337,5 εκατ. - Ελλάδα κι άλλες 7 χώρες ζητούν φρένο στους Γεωγραφικούς Περιορισμούς

«Μου είπαν μην τολμήσεις να μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά»: Το κύκλωμα των εφοριακών στη Χαλκίδα απειλούσε τα θύματά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης