Ολυμπιακός: Υποδοχή ηρώων στο «Ελ. Βενιζέλος» για τους θριαμβευτές της Βαρκελώνης - Το πάρτι στο Πασαλιμάνι και η βιντεοκλήση του Πρίντεζη

Ολυμπιακός: Υποδοχή ηρώων στο «Ελ. Βενιζέλος» για τους θριαμβευτές της Βαρκελώνης - Το πάρτι στο Πασαλιμάνι και η βιντεοκλήση του Πρίντεζη

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίχτες του Ολυμπιακού αποθεώθηκαν από τους ερυθρόλευκους οπαδούς

olympiakos-venizelos4
Κόκκινο βάφτηκε για άλλη μια φορά το πρωί της Πέμπτης το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που συγκεντρώθηκαν για να υποδεχθούν τους παίχτες της ομάδας μπάσκετ η οποία με τη νίκη της στη Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στο Final 4 της Euroleague όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με καπνογόνα στα χέρια οι ερυθρόλευκοι οπαδοί αποθεώσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίχτες του αλλά και τους προέδρους της κόκκινης ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δείτε φωτογραφίες

olympiakos-venizelos
olympiakos-venizelos2
olympiakos-venizelos3
olympiakos-venizelos4
olympiakos-venizelos5

Κλείσιμο
Ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα σε Game 5 και προκρίθηκε στο Final Four του Βερολίνου με νίκη... καρδιάς που πανηγυρίστηκε έντονα στο παρκέ με τους προέδρους του Ολυμπιακού να μπαίνουν και αυτοί στο γήπεδο, ώστε να πανηγυρίσουν με τους παίκτες.

6214319
6214334
6214290
6214301
6214258


Φυσικά όλος ο πάγκος και οι παίκτες που βρισκόταν εκτός 12άδας έγιναν ένα κουβάρι, ενώ λίγο αργότερα οι φίλοι των Πειραιωτών αποθέωσαν τους παίκτες, στήνοντας... πάρτι στο Palau.





Ο Λαρεντζάκης αμέσως μετά το φινάλε και τους πανηγυρισμούς, πήρε με βιντεοκλήση τον Πρίντεζη, με εκείνον φυσικά να δίνει τα συγχαρητήρια, ενώ ο Μιλουτίνοφ άρπαξε το κινητό για να του... θυμίσει τι τους είχε υποσχεθεί, σε περίπτωση πρόκρισης.

Με το... πάρτι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, μετά από αυτό στο παρκέ, να συνεχίζεται ύστερα από την τεράστια πρόκριση στο Βερολίνο.

Η βιντεοκλήση Πρίντεζη με Λαρεντζάκη




Χαμός και στο Πασαλιμάνι για την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague και μάλιστα αυτή τη φορά με κάτι το οποίο μέχρι και σήμερα δεν είχε συμβεί ξανά στα Game 5 των Play Off της διοργάνωσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d14lawpfyde9)

Ειδήσεις σήμερα:

Απίθανη ανατροπή η Ρεάλ μέσα σε δύο λεπτά, κέρδισε 2-1 τη Μπάγερν και πέρασε στον τελικό του Champions League - Δείτε τα γκολ

Επική πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague - Κέρδισε 63-59 μέσα στη Βαρκελώνη - Βίντεο, φωτογραφίες

Αλλαγή πολιτικού σκηνικού στα Σκόπια - Μεγάλη νίκη της «σκληρής» του VMRO Σιλιάνοφσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης