Superleague 2, Νότιος Όμιλος: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β', απίθανο να... σωθεί ο Παναθηναϊκός Β'

Superleague 2, Νότιος Όμιλος: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β', απίθανο να... σωθεί ο Παναθηναϊκός Β'

Μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στο Αιγάλεω, ο Ολυμπιακός Β' υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική ενώ η ήττα του Παναθηναϊκού Β' από το Γιούχτα, έκανε ιδιαίτερα δύσκολη την παραμονή του «τριφυλλιού» στη Super League 2

6212923
Ο Ολυμπιακός Β' κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος κόντρα στο Αιγάλεω αλλά το τελικό (1-1) τον έριξε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός Β' έχει μαθηματικές πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία αλλά είναι πλέον πολύ δύσκολο μετά την ήττα από τον Γιούχτα.

Αιγάλεω - Ολυμπιακός Β' 1-1 (25' (π.) Σταμένκοβιτς - 90+4' Βλαχομήτρος)
Ο Ολυμπιακός Β' έπεσε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική καθώς δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στο Αιγάλεω και έτσι η διαφορά από την Παναχαϊκή έμεινε στο -7, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Οι γηπεδούχοι βρήκαν πρώτοι το γκολ χάρη στον Σταμένκοβιτς που στο 25ο λεπτό μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Νταβιώτης.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε από τον Κωστούλα αλλά το σουτ που έκανε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσια και το κατάφερε στις καθυστερήσεις με τον Βλαχομήτρο μετά από ασίστ του Λάιντνερ, όμως δεν ήταν αρκετό για να έρθει και η ανατροπή.

Αιγάλεω: Κυρίτσης, Καρρίκι (69′ Τάμπας), Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (64′ Κολλάς), Δημητριάδης (46′ Γαρουφαλιάς), Σταμένκοβιτς (46′ Βάρκας), Νταβιώτης, Μπουλάρι (64′ Ραμίρεζ).

Κλείσιμο
Ολυμπιακός Β: Στουρνάρας, Λαϊτνερ, Ρέτσος, Σγουρός (46′ Βλαχομήτρος), Παπακανέλλος, Μαρίνος (64′ Ι. Ιμπαγάσα), Κατσουλίδης, Σαπουντζής (86′ Μαυρουδής), Χ. Κωστούλας, Κ. Κωστούλας, Μουζακίτης.

Γιούχτας - Παναθηναϊκός Β' 2-1 (3' Κορνιλάκης, 58' Κωστανάσιος - 28' Νταμπίζας)
Ακόμα πιο δύσκολο έγινε το έργο του Παναθηναϊκού Β' για την παραμονή του στη Super League 2 καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τον Γιούχτα στην Κρήτη και εφόσον η Παναχαϊκή νικήσει τον Διαγόρα (10/05, στις 16:00), τότε θα υποβιβαστεί μαθηματικά στη Γ' Εθνική.

Ο Κορνιλάκης έβαλε μπροστά στο σκορ τους Κρητικούς στο 3ο λεπτό ωστόσο οι Πράσινοι πίεσαν και άγγιξαν την ισοφάριση με τον Νταμπίζα στο 12', όμως η προβολή του σταμάτησε στο δοκάρι του Πρινιωτάκη. Ο ίδιος παίκτης τελικά βρήκε δίχτυα στο 28' όταν με σουτ έκανε το 1-1 για τον Παναθηναϊκό. Το γκολ της νίκης ήρθε από έναν πρώην «ερυθρόλευκο», τον Κωστανάσιο, ο οποίος στο 58' νίκησε τον Πρινιωτάκη για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Βρετός (73′ Μπρους), Τζανής, Λιποράσε, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος (80′ Κίσσας), Κορνιλάκης (57′ Μπουρσέλης), Δασκαλάκης (57′ Μπουτσάκης).

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Σιδέρας, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κατρής, Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Νταμπίζας, Λαμψιάς, Καραμπάς.

Πρόγραμμα
Τετάρτη 08/05
Αιγάλεω - Ολυμπιακός Β' 1-1
Γιούχτας - Παναθηναϊκός 2-1

Παρασκευή 10/05
Παναχαϊκή - Διαγόρας (16:00)

Η βαθμολογία
6. Διαγόρας 27
7. Αιγάλεω 26
8. Παναχαϊκή 24
--------------------
9. Παναθηναϊκός Β' 20
10. Γιούχτας 20
11. Ολυμπιακός Β' 17

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης στο protothema.gr: Θα εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου στον Ερντογάν, «αχρείαστη η έλευση Ράμα» - Τι είπε για την ΠτΔ

Πάνω από 22.500 ιστοσελίδες του κινεζικού δικτύου απατεώνων μέσω e-shop παραμένουν ενεργές

«Ακυρώστε την απογείωση» - Περιπέτεια με αεροσκάφος Boeing 777 της British Airways στις Βερμούδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης