Το σέξι βίντεο της Γουάντα Νάρα και του Μάουρο Ικάρντι με αφορμή το νέο της τραγούδι

Το σέξι βίντεο της Γουάντα Νάρα και του Μάουρο Ικάρντι με αφορμή το νέο της τραγούδι

Η Γουάντα Νάρα έχει αποφασίσει να κάνει στροφή στο... τραγούδι και το βίντεο κλιπ είναι κάτι παραπάνω από... ερωτικό

Wanda
Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ποδοσφαιρικής showbiz έχοντας απασχολήσει την κοινή γνώμη για κάθε πιθανό κι απίθανο λόγο.

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι φροντίζουν να βρίσκουν συνεχώς κάποιον λόγο για να συντηρούνται στην επικαιρότητα και εσχάτως το κάνουν με τις... καλλιτεχνικές ανησυχίες που έχει η πρώτη.

Influencer, επιχειρηματίας, τηλεοπτική περσόνα, μάνατζερ του συζύγου της και πλέον τραγουδίστρια η πληθωρική Γουάντα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πριν από λίγες ημέρες το νέο της τραγούδι με τον τίτλο «Amor verdadero» (Αληθινή αγάπη).

Ένα τραγούδι το οποίο μιλά για τη σχέση του ζευγαριού και το promo του βίντεο κλιπ, που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια μέσω των λογαρισμών της στα social media, δείχνει αυτό ακριβώς με άκρως αισθησιακό τρόπο.

Κλείσιμο
Γιατί ναι μεν ο Ικάρντι εμφανίζεται να μαγειρεύει και να περιποιείται τη σύζυγο του, ωστόσο η σκηνή με τους δύο τους γυμνούς να φιλιούνται παθιασμένα στη μπανιέρα έχει γίνει ήδη αγαπημένο θέμα συζήτησης στις τηλεοπτικές εκπομπές σε όλη τη λατινική Αμερική.



«Σε ευχαριστώ αγάπη μου που συνεχίζεις να πιστεύεις σε αυτή την όμορφη οικογένεια, σε ευχαριστώ που είσαι ο κινητήριος μοχλός της ζωής μας. Σε αγαπώ», ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδεψε το ποστάρισμα του βίντεο κλιπ στο δικό του λογαριαμό ο Ικάρντι, δίνοντας το ανάλογο πουσάρισμα στο... καλλιτεχνικό εγχείρημα της συζύγου του.

Wanda Nara publicó un "fogoso" adelanto de su próximo videoclip con Mauro Icardi │N8:00│ 25-04-24


Νάρα και Ικάρντι έχουν αθροιστικά 28,8 εκατομμύρια followers στο Instagram και το απόσπασμα του βίντεο κλιπ έχει ήδη εκατομμύρια προβολές, νώ το ζευγάρι σήμερα κλείνει 10 χρόνια από την ημέρα που παντρεύτηκαν (25/4/2014) δείχνοντας πιο ευτυχισμένο από ποτέ και έχοντας αφήσει πίσω την προ διετίας κρίση που έδειχνε ότι το διαζύγιο ήταν σίγουρο...

Ειδήσεις σήμερα:

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακυρώνει την καταδίκη του γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»

Καλλιάνος: «Σ' αγαπάω απέραντα και ζητώ συγγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα» - Το μήνυμά του για τον πατέρα του

Καιρός: Χωρίς μποφόρ, με κοντομάνικο στα νησιά, αλλά με ομπρέλα στα βόρεια ορεινά - Η πρώτη πρόβλεψη για το Πάσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης