Ολυμπιακός: Για το break απέναντι στη Μπαρτσελόνα, χωρίς Παπανικολάου

Ολυμπιακός: Για το break απέναντι στη Μπαρτσελόνα, χωρίς Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports 4) και ψάχνει break για να πάρει προβάδισμα στη σειρά των play off της Euroleague

walkup
H μεγάλη ώρα έφτασε και για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες μπαίνουν στη μάχη των play off της Euroleague, αφού θα κοντραριστούν με τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη για το Game 1 της σειράς (22:00, Novasports 4).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ψάξει το break για να προηγηθεί στη σειρά, σε ένα ματς που δεν θα έχει τον αρχηγό Kώστα Παπανικολάου που δεν ταξίδεψε στη Βαρκελώνη λόγω ίωσης

Ο Τόμας Γουόκαπ ανέφερε πως αισθάνεται φανταστικά, ενώ πρόσθεσε πως ο Παπανικολάου είναι ηγέτης. Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει πραγματικά καλά παιχνίδια, ενώ ανέφερε πως είναι σημαντικό το μομέντουμ.

Για τους Καταλανούς, ο Γκριμάου παραδέχθηκε πως έχει σπουδαίους παίκτες ο Ολυμπιακός, ενώ ο Ερνανγκόμεθ αποκάλυψε πως ζήτησε συμβουλές για τον Ολυμπιακό από τον Χουάντσο, τον αδερφό του που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Κλείσιμο
Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος ακολούθησε την «ερυθρόλευκη» αποστολή στη Βαρκελώνη για το Game 1 της σειράς με την Μπαρτσελόνα (24/4, 22:00) ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Καταλονίας ανήμερα του αγώνα με τους «μπλαουγκράνα».

Το αποψινό πρόγραμμα

Μονακό - Φενέρ 20:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 22:00

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης