Η πρώτη... μεταγραφή της Φενέρ μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό - Στο δυναμικό της «καυτή» Σλοβάκα φυσικοθεραπεύτρια

Η πρώτη... μεταγραφή της Φενέρ μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό - Στο δυναμικό της «καυτή» Σλοβάκα φυσικοθεραπεύτρια

H Λένκα Γιουρισικόβα άφησε την Σπαρτάκ Τρνάβα για την Φενέρμπαχτσε

Lenka_Jurisicova
Το όνομά της είναι Λένκα Γιουρισικόβα. 

Δεν παίζει ποδόσφαιρο, δεν είναι προπονήτρια αλλά φυσικοθεραπεύτρια που έχει αναστατώσει όμως τα γήπεδα της Σλοβακίας και τώρα το ίδιο αναμένεται να κάνει και στην Τουρκία. 

Η Λένκα Γιουρισικόβα είναι η πρώτη... μεταγραφή της Φενέρ μετά τον αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό και θα ενταχθεί στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Πόλης. 

Κλείσιμο


Είναι το πιο ... hot όνομα στην Σπαρτάκ Τρνάβα και παράλληλα δουλεύει στην Εθνική ομάδα γυναικών της Σλοβακίας. Γεννήθηκε το 1995 και σπούδασε φυσιοθεραπεία στη Σλοβακία. 

Από μικρή ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και από το 2020 είναι μέλος της Σπαρτάκ. Της αρέσουν τα ταξίδια και να μαθαίνει ξένες γλώσσες και έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι είχε προβλήματα με άνδρες στον χώρο του ποδοσφαίρου αφού δεν την αποδέχονταν. 

Πλέον έχει κερδίσει τους πάντες με τον επαγγελματισμό και τις γνώσεις της και ετοιμάζεται να... κατακτήσει και την Τουρκία. Φυσικά μεγάλο όπλο της είναι και η εμφάνισή της. 




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πύρρος Δήμας απαντά πρώτη φορά για την αλλαγή του επιθέτου της κόρης του: Δεν με πείραξε καθόλου

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών του Daniel και του Elias στη Θεσσαλία


Βαρύτατες διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης