Ράχμαν Μπάμπα: Ο ΠΑΟΚ δεν ήρθε για την ισοπαλία στο Βέλγιο

Ράχμαν Μπάμπα: Ο ΠΑΟΚ δεν ήρθε για την ισοπαλία στο Βέλγιο

Ο Γκανέζος αμυντικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον πρώτο προημιτελικό του Conference League με τη Μπριζ και δεν έκρυψε την πίστη του για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα

Baba
Ήταν ο παίκτης που σήμανε την έναρξη της αντεπίθεσης κόντρα στην ΑΕΚ μειώνοντας σε 2-1 και είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες στην ομάδα του Δικεφάλου.

Ο Ράχμαν Μπάμπα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τη Μπριζ στο Βέλγιο για τους 8 του Conference League και ξεκαθάρισε πως ο στόχος της ομάδας είναι η νίκη.

«Νομίζω πως όταν φτάνεις σε αυτό το στάδιο, είναι καλή κλήρωση. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει εύκολος αντίπαλος σε αυτό το στάδιο».

Για τον αν η ομάδα έχει δυνάμεις για δύο διοργανώσεις:
«Ναι φυσικά έχουμε την ενέργεια, την πίστη και τον χαρακτήρα. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Δεν ξέρω από που έρχεται η ενέργεια μας, αλλά έχουμε και θέλουμε να παλέψουμε ως το τέλος».

Για το γεγονός πως σκοράρει πλέον:
«Ίσως η τύχη. ίσως ο τρόπος παιχνιδιού, είμαστε πιο επιθετικοί και το σύστημα του προπονητή με βοηθάει με βάζει στην περιοχή περισσότερο».

Για το πως θα έβλεπε την ισοπαλία στο αυριανό παιχνίδι:
«Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά ήρθαμε να νικήσουμε. Στόχος είναι να κερδίσουμε για να έχουμε προβάδισμα στη ρεβάνς. Δεν θέλω την ισοπαλία, ήρθα να κερδίσω».

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3,2% αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Μάρτιο - Το λάδι σέρνει την ακρίβεια στα τρόφιμα με αύξηση 67% σε ένα χρόνο

New York Post: Η Μελάνια το μυστικό... όπλο του Τραμπ για την εκστρατεία του - Πώς μπορεί να τον βοηθήσει να κερδίσει τους αναποφάσιστους

Κομισιόν: Στη Δαδιά η μεγαλύτερη μεμονωμένη πυρκαγιά στην Ευρώπη από τη δεκαετία του 1980
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης