Προπονητής Κλαμπ Μπριζ: «Oλοκληρωμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Προπονητής Κλαμπ Μπριζ: «Oλοκληρωμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο Νίκι Χάγιεν, προπονητής της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δικέφαλο

Hayen
Μία είδηση προέκυψε από την συνέντευξη Τύπου της Κλαμπ Μπριζ, αφού ο προπονητής της βελγικής ομάδας, Νίκι Χάγιεν αποκάλυψε πως ο αμφίβολος Αντρέας Σκοβ Όλσεν, που δεν προπονήθηκε σήμερα, είναι εκτός από τον αυριανό αγώνα (11/04-22:00) και βάζει... πλώρη για να είναι έτοιμος για την ρεβάνς των δύο ομάδων στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα αφήνοντας παράλληλα τα πάντα ανοιχτά για τον Μινιολέ.

«Ο Σκοβ Όλσεν είναι ακόμα εκτός για το ματς αυτό και βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τον έχουμε στην διάθεσή μας στην ρεβάνς. Ο Μινιολέ προπονήθηκε σήμερα. Θα δούμε αν θα είναι έτοιμος αύριο ή όχι».

Στην συνέχεια μίλησε με αποθεωτικά λόγια για την ομάδα του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ολοκληρωμένη ομάδα, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Δεν μπορείς έτσι απλά να κερδίσεις δύο φορές την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ή 5-1 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν παίκτη του ΠΑΟΚ».

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3,2% αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Μάρτιο - Το λάδι σέρνει την ακρίβεια στα τρόφιμα με αύξηση 67% σε ένα χρόνο

New York Post: Η Μελάνια το μυστικό... όπλο του Τραμπ για την εκστρατεία του - Πώς μπορεί να τον βοηθήσει να κερδίσει τους αναποφάσιστους

Κομισιόν: Στη Δαδιά η μεγαλύτερη μεμονωμένη πυρκαγιά στην Ευρώπη από τη δεκαετία του 1980
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης