Ολυμπιακός: Η εκτίμηση για το... κλασικό σχήμα με τριάδα στο κέντρο εναντίον της Φενέρ

Ολυμπιακός: Η εκτίμηση για το... κλασικό σχήμα με τριάδα στο κέντρο εναντίον της Φενέρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα επαναφέρει το σχήμα με τους τρεις μέσους στην ομάδα του Ολυμπιακού για τον πρώτο χρονικά αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε το απόγευμα της Πέμπτης

horta
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μαζί με τους παίκτες του αφήνουν πίσω τον αγώνα με τη Λαμία (1-5) και επικεντρώνονται στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, ένα ματς του UEFA Conference League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη σε ένα γεμάτο φαληρικό γήπεδο και έχει μία μεγάλη προοπτική σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τους Πειραιώτες.

Σε επίπεδο αρχικής προσέγγισης και πρώτων σκέψεων του Ισπανού προπονητή για τον αγώνα αυτόν σε πρώτο πλάνο φαίνεται να είναι το 4-3-3. Το... κλασικό δηλαδή μοτίβο με τους Έσε, Τσικίνιο και Όρτα στον άξονα.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά για την 11άδα. Εάν ο Ορτέγα είναι στο 100% (εκτιμάται πώς και αυτός και ο Αλεξανδρόπουλος θα είναι ΟΚ για τη Φενέρ) θα ξεκινήσει αυτός αλλιώς θα προκύψει άλλη επιλογή. Κατά τα άλλα οι Τζολάκης, Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι και για την επίθεση οι Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Κααμπί αποτελούν τα φαβορί. Υπάρχουν και παίκτες που διεκδικούν και αυτοί θέση για τη βασική 11άδα, όπως ο Γιόβετιτς.

Άρα σαν μία πρώτη εκτίμηση η 11άδα για την αναμέτρηση με τη Φενέρ θα είναι με την εξής διάταξη: Τζολάκης - Ορτέγα (εφόσον είναι στο 100% από τις ενοχλήσεις του ο Αργεντίνος), Ρέτσος, Κάρμο και Ροντινέι - Έσε, Όρτα και Τσικίνιο - Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Κααμπί.

Να υπενθυμιστεί πώς στο Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός 1-6 όπως ήταν πιθανό να συμβεί ο Τζολάκης ξεκίνησε βασικός αντί να μπει στο αρχικό σχήμα δηλαδή ο Πασχαλάκης και από εκεί και πέρα η τετράδα άμυνας ήταν με Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσο και Ορτέγα. Κέντρο με Έσε, Τσικίνιο και Όρτα και μπροστά τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Καμπί.

Κλείσιμο
Απών θα είναι ως γνωστόν ο Ντάνιελ Ποντένσε που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα είναι ξανά διαθέσιμος για τον κόουτς Μεντιλίμπαρ 

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και βοριάδες έως 7 μποφόρ σήμερα

Η ολική έκλειψη ηλίου που μάγεψε τις ΗΠΑ: Οι μαζικοί γάμοι, οι παράξενες αντιδράσεις ζώων και οι θεαματικές εικόνες

H Μπιάνκα Σενσόρι ξεπέρασε τον εαυτό της: Φόρεσε χωρίς εσώρουχα ένα διαφανές φόρεμα από λάτεξ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης