Φενέρμπαχτσε: Επίσημος ο κίνδυνος τιμωρίας τριών παικτών για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα

Φενέρμπαχτσε: Επίσημος ο κίνδυνος τιμωρίας τριών παικτών για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα

Το πειθαρχικό συμβούλιο της τουρκικής Ομοσπονδίας κάλεσε τους Οουστερβόλντε, Εγκριμπαγιάτ, Οσάγι-Σάμουελ σε απολογία για τη συμμετοχής τους στα επεισόδια με οπαδούς της Τράμπζονσπορ

fener_111
Η ώρα της κρίσης για τη Φενερμπαχτσέ πλησιάζει καθώς σύντομα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League θα μάθει αν οι ποδοσφαιριστές της που ενεπλάκησαν στις συμπλοκές με τους εισβολείς οπαδούς της Τράμπζονσπορ, θα έχουν την οποιαδήποτε συνέπεια ή όχι.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 17 Μαρτίου στην Τραπεζούντα η Φενέρ έκανε το 2-3 στο 87' και στο φινάλε τους ματς είχαμε την εισβολή χούλιγκαν των γηπεδούχων με ορισμένους παίκτες της Φενέρ να αντιδρούν αμέσως...

Ο Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ έδωσε μια δυνατή γροθιά σε έναν από αυτούς τους οπαδούς, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το πρόσωπό του καλυμμένο.

Δύο άλλοι παίκτες της Φενερμπαχτσέ, o Ολλανδός αμυντικός Τζέιντεν Οουστερβόλντε, που έδωσε κλωτσιά στον ίδιο οπαδό, και ο Ιφράν Τσαν Εγκριμπαγιάτ λόγω «αντιαθλητικής συμπεριφράς», καθώς και δύο υπάλληλοι του συλλόγου κλήθηκαν επίσης για «επεισόδια», ανακοίνωσε η τουρκική ομοσπονδία.

Κλείσιμο
Ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου θα εμφανιστεί και ο βοηθός προπονητή της Τραμπζονσπόρ Εγκεμέν Κορκμάζ, ενώ έχουν συλληφθεί και 13 οπαδοί των γηπεδούχων.

Αύριο (2/4) είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της Φενέμπαχτσε, όπου μπορεί να αποφασιστεί η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Βέροια: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου, νεκρές μια 68χρονη και μια 21χρονη

Με drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του 2χρονου Εμίλ στη Γαλλία


Κανένα ελαφρυντικό για Μίχο, μητέρα 12χρονης και «Μιχάλη» - Η απόφαση του δικαστηρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης