«Καμπανάκι» από Χριστοδούλου για το μέλλον του μπάσκετ: Όλοι θέλουν έξι Αμερικανούς, έχουν παραγκωνισμένους τους Έλληνες - Βίντεο

«Καμπανάκι» από Χριστοδούλου για το μέλλον του μπάσκετ: Όλοι θέλουν έξι Αμερικανούς, έχουν παραγκωνισμένους τους Έλληνες - Βίντεο

Η παλιά δόξα του ελληνικού μπάσκετ και μάνατζερ του Πανιωνίου τόνισε ότι κανένα παιδί από την Α2 δεν μπορεί να σταθεί πια στην Α1

fanis
Ο Πανιώνιος επικράτησε με 74-84 του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και «κλείδωσε» την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Elite League.

Μετά τον αγώνα ο Φάνης Χριστοδούλου, που είναι τιμ μάνατζερ στον Πανιώνιο, μίλησε στην κάμερα του Action 24 για τον μεγάλο στόχο της ομάδας του, για τον Λευτέρη Κακιούση που είναι στον Ηρακλή και ... χτύπησε καμπανάκι για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0765l97enw9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d077dg95h55t)


Οι δηλώσεις του «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ 

Για το πως αισθάνεται που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στο Ιβανώφειο: «Είναι η μοναδική έδρα που θα ήθελα να βρίσκομαι γιατί κάναμε μεγάλο αγροτικό φέτος! Ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής ανήκουν στην Α1 και μακάρι να επιστρέψουν του χρόνου».

Για τι σημαίνουν τέτοια παιχνίδια για την Elite League: «Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων, οι οποίες για αρκετό διάστημα, δυστυχώς, δεν βρίσκονται στην Α1. Από την δική μας πλευρά, κάνουμε μία σοβαρή προσπάθεια για να πάρουμε την άνοδο και το θέλουμε πάρα πολύ».

Για το αν το ελληνικό μπάσκετ είχε ανάγκη την επιστροφή του: «Αν υπήρχε ανάγκη θα μας είχανε και νωρίτερα στον χώρο του μπάσκετ. Στον Πανιώνιο με πείσανε ότι έχουν ένα σοβαρό όνειρο να επιστρέψει η ομάδα στην Α1 και να σταθεροποιηθεί, αλλιώς δεν θα επέστρεφα».

Για το πως περιμένει την συνάντηση του με τον Λευτέρη Κακιούση, που βρίσκεται στον Ηρακλή: «Και αυτός από την πλευρά του έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στον Ηρακλή. Μάζεψε ξανά τους παλαιότερους στον σύλλογο, όπως έγινε και με την δική μου περίπτωση στον Πανιώνιο».

Για το αν υπάρχει ταλέντο και μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ: «Δεν νομίζω ότι κάποιο παιδί της Α2 μπορεί να ανταποκριθεί στην Α1. Οι ταχύτητες είναι τελείως διαφορετικές, είναι δύο και τρεις φορές μεγαλύτερες.

Κλείσιμο
Αναφορικά με τις υποδομές, δεν έχουμε δείξει δείγματα καλής γραφής ώστε να στελεχώσουμε την εθνική και τις υπόλοιπες ομάδες. Όλοι θέλουν να έχουν έξι καλούς Αμερικανούς και τους Έλληνες τους έχουν παραγκωνισμένους».

Ειδήσεις σήμερα:

Έληξε η ομηρία σε καφέ μπαρ στην ολλανδική πόλη Έντε - Δείτε βίντεο από τη σύλληψη του δράστη

H βίλα-κρησφύγετο στη Βάρη του 47χρονου Ιταλού αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης

Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Μαρίνου μετά από χρόνια απουσίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης