Το δείπνο του Νεϊμάρ με τον Μπέκαμ «φούντωσε» τα σενάρια επανένωσης των Μέσι, Σουάρες με τον Βραζιλιάνο στην Ίντερ Μαϊάμι

Το δείπνο του Νεϊμάρ με τον Μπέκαμ «φούντωσε» τα σενάρια επανένωσης των Μέσι, Σουάρες με τον Βραζιλιάνο στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Νεϊμάρ πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει πως θα ήθελε να παίξει ξανά με τον Μέσι και τον Σουάρες, έστω και για μια σεζόν

neymar
Το 2017 ο Νεϊμάρ τίναξε την μπάνκα στον... αέρα με την μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν και... διαλύθηκε η φοβερή τριάδα της Μπάρτσα η οποία αποτελούνταν από τον Βραζιλιάνο, τον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Σουάρες.

Το 2020 έφυγε από την Βαρκελώνη ο Σουάρες και το 2021 ο Μέσι. Πλέον οι δύο τους είναι μαζί στην Ίντερ Μαϊάμι και θα ήθελαν να παίξουν ξανά με τον Νεϊμάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)



Το ταξίδι του τελευταίου στη Φλόριντα και το δείπνο του με τον Ντέιβιντ και την Βικτόρια Μπέκαμ «φούντωσε» τα σενάρια για επανένωση της σπουδαίας τριάδας της Μπαρτσελόνα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, μέτοχος της Ίντερ Μαϊάμι, που ανέβασε την σχετική φωτογραφία στο Instagram έγραψε: «Καλώς ήρθες στο Μαϊάμι φίλε μου  (μόνο για δείπνο)». Από την άλλη ο Νεϊμάρ δεν σχολίασε κάτι σχετικά με το δείπνο αλλά πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει στο ESPN: «Ελπίζω να μπορέσουμε να παίξουμε ξανά μαζί. ... Θα ήθελα να παίξω στις ΗΠΑ, βασικά. Θα ήθελα να παίξω εκεί τουλάχιστον για μια σεζόν». 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)


Ο Νεϊμάρ ανήκει στην Αλ Χιλάλ αλλά δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει για πολύ να παίζει στη Σαουδική Αραβία. Ο Νεϊμάρ βέβαια έπαιξε με τον Λιονέλ Μέσι και στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά θα ήθελε να παίξει μαζί του και στο MLS. 


Κλείσιμο

Όταν είχε πάρει την απόφαση να φύγει από την Μπαρτσελόνα για την Παρί ο Βραζιλιάνος είχε γράψει στα social media για τους δύο συμπαίκτες του: «Αδερφάκια... Σας εύχομαι το καλύτερο, ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια της ευχαρίστησης και της διδασκαλίας. Είμαι ολοκληρωμένος άνθρωπος επειδή έπαιξα μαζί σας.

Ένας από τους λόγους που ήρθα στην Μπαρτσελόνα ήσουν εσύ Λέο Μέσι, διότι ήθελα να παίξω με το ΕΙΔΩΛΟ μου και τον μεγαλύτερο παίκτη που έχω δει στο ποδόσφαιρο. Σε ευχαριστώ για όλη την επιρροή που είχες πάνω μου και ό,τι έμαθα κοντά σου.

Δεν υπάρχει περίπτωση, είμαι υποστηρικτής σου και πάντα θα σε θαυμάζω! 'Χοντρουλή'... Λουίς Σουάρες έφτασες και έφερες μεγάλη χαρά και μας ένωσες ακόμα περισσότερο. Ποιος θα το έλεγε ότι 3 ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ θα συνεργάζονταν;

Διδάχτηκα αρκετά πράγματα με σένα και το σημαντικότερο είναι να κλοτσάω πρώτος, χαχαχα!». 
 




Ειδήσεις σήμερα:

«Έχω ήδη ασκήσει έφεση» - Η αντίδραση της Πισπιρίγκου στο άκουσμα της απόφασης για την ενοχή και τα ισόβια

Έσβησε τούρτα στη Θήβα ο Κασσελάκης και πήρε δώρο γραβάτα - Το βράδυ το πάρτι γενεθλίων στου Ψυρρή


Τι σημαίνει η αύξηση του κατώτατου μισθού στα €830 - Επηρεάζει 18 επιδόματα, τριετίες και το Δώρο Πάσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης