Λίγες ώρες μετά από τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από τα τελικά του Euro 2024 ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έστειλε μήνυμα ενότητας και δανείστηκε μια φράση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για να μιλήσει για τη συνέχεια.
Η Ελλάδα έχασε το... τρένο και για το Euro 2024 και για 3η σερί διοργάνωση δεν θα είναι στην τελική φάση. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στο παιχνίδι στην Τιφλίδα έγραψε στο Instagram:
«Το θέλαμε πολύ. Απογοητευμένοι, στεναχωρημένοι... αλλά συνεχίζουμε και εξελισσόμαστε - για τον επόμενο στόχο - όλοι μαζί ενωμένοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές μας. Ψηλά το κεφάλι, ΕΛΛΑΔΑ!!!
Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία».
Και κάτω από την φράση έκανε tag και τον άσο των Μπακς.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.