Μπορεί να αποχώρησε τραυματίας στην παράταση αλλά οι συμπαίκτες του έκαναν το καθήκον τους στα πέναλτι, επικράτησαν 4-2 της Ελλάδας, και έστειλαν για πρώτη φορά την Γεωργία σε Euro.
Ο λόγος για το μεγάλο αστέρι της Γεωργίας, τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος μετά το παιχνίδι στην Τιφλίδα μίλησε στη Nova για την πρόκριση.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d03yil9whwll)
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κβίτσα Κβαρατσχέλια
Για την αναμέτρηση Γεωργία – Ελλάδα και την πρόκριση: «Γράψαμε ιστορία, θέλω να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Είναι σπουδαίες οι στιγμές για το ποδόσφαιρο της Γεωργίας».
Για τον κόσμο: «Δεν ήμασταν 11 παίκτες, αλλά 60.000 χιλιάδες απέναντι στην Ελλάδα. Τα καταφέραμε και ευχαριστούμε τους φιλάθλους».
Για την Ελλάδα: «Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα, ήταν καλή στην αναμέτρηση. Ελπίζω στο μέλλον να τα καταφέρουν, έχουν καλούς και σκληρούς παίκτες».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ