Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Με το βλέμμα στη δεύτερη θέση

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Με το βλέμμα στη δεύτερη θέση

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα απόψε Παρασκευή (22/3, 21:15, Nova Sports Prime), σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης

pao-euroleague
Ο Παναθηναϊκός AKTOR (19-11) ετοιμάζεται για μία από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις της σεζόν στην Euroleague απόψε Παρασκευή (22/3, 21:15, Nova Sports Prime). Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα (20-10).

Σε περίπτωση όπου το «τριφύλλι» καταφέρει να επικρατήσει και κάνει το 2/2 στην τελευταία «διαβολοβδομάδα», τότε θα έρθει στα ίσα με την ομάδα της Βαρκελώνης στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, λίγο πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν, η συμμετοχή του Λούκα Βιλντόζα, ενώ ο Τούρκος τεχνικός στις δηλώσεις του ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού αναφέρθηκε αρκετά στην ανάγκη όλοι οι παίκτες του να προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν:

«Κλειδί να νικήσουμε η σκληράδα, να μην τα παρατήσουμε και φυσικά πρέπει να έχουμε περισσότερη βοήθεια από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο γιατί χθες παίξαμε μόλις με 6 παίκτες. Δεν είχαμε καμία συμβολή από τους υπόλοιπους. Δεν μπορούμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια έτσι. Χρειαζόμαστε όλοι να δώσουν την προσπάθεια και την απόδοσή τους καθώς από μόνη της η προσπάθεια δεν είναι αρκετή σε αυτό το επίπεδο. Χρειαζόμαστε την απόδοση και ελπίζω ότι οι παίκτες που χθες δεν συνέβαλαν στην απόδοση της ομάδας, αύριο θα δώσουν παραπάνω βοήθεια στο παιχνίδι».

Κλείσιμο
Από πλευράς του, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον αδερφό του, υποστήριξε ότι κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός:

«Κάθε ματς είναι δύσκολο. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, να είμαστε επιθετικοί. Θα είναι δίπλα μας οι οπαδοί μας και θα γίνει σπουδαίο ματς. Είναι σαν... τελικός το ματς. Στους τελικούς πρέπει να είσαι έτοιμος, να έχεις ενέργεια, να παίζεις έξυπνα και να είσαι συγκεντρωμένος για να παλέψεις για τη νίκη. Όλοι στην ομάδα είναι εξαιρετικοί παίκτες. Πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση» ενώ μιλώντας για του Γουίλι είπε ότι:

«Θα είμαι χαρούμενος αν έχει ένα εξαιρετικό παιχνίδι ο αδερφός μου και νικήσει ο Παναθηναϊκός».

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στην 6η αγωνιστική, η Μπαρτσελόνα είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη με 80-72.

Η κατάταξη
Ρεάλ Μαδρίτης 25-6
Μπαρτσελόνα 20-10
Παναθηναϊκός 19-11 (7)
Φενέρμπαχτσε 19-11 (6)
Μονακό 19-11 (5)
Ολυμπιακός 19-12
Μακάμπι 17-13
Βίρτους 17-13
Μπασκόνια 16-15
Βαλένθια 14-16
Παρτιζάν 14-17
Αναντολού Εφές 14 -17
Αρμάνι Μιλάνο 13-17
Μπάγερν 13-17
Ζαλγκίρις 13-18
Ερυθρός Αστέρας 10-20
Βιλερμπάν 7-24
Άλμπα 5-26
*Σε παρένθεση οι βαθμοί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης