H απάντηση του Παπανικολάου στο τρίποντο του Σλούκα στο ΣΕΦ: Εδώ είμαστε εμείς - Βίντεο

H απάντηση του Παπανικολάου στο τρίποντο του Σλούκα στο ΣΕΦ: Εδώ είμαστε εμείς - Βίντεο

Ο Κώστας Σλούκας πανηγύρισε τρίποντο που πέτυχε στο ΣΕΦ, ο Κώστας Παπανικολάου του απάνησε με τρίποντο και τον παρότρυνε να σιωπήσει 

6150781
Ο Ολυμπιακός κέρδισε 71-65 τον Παναθηναϊκό AKTOR στην 29η ημέρα της Euroleague και έκανε το 2/2 στη φετινή σεζόν στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια με τον αιώνιο αντίπαλό του. 

Από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού ήταν ο αρχηγός του Κώστας Παπανικολάου. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας εκτός από το να σκοράρει, ξεσήκωνε και τον κόσμο, ενώ έδωσε... απάντηση και στον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Σλούκα. 

Κώστας Παπανικολάου: «Ήθελα να δείξω στον Σλούκα πως εδώ είμαστε εμείς και δεν δεχόμαστε τέτοια»


Κλείσιμο
Στην διάρκεια της 2ης περιόδου ο Σλούκας ευστόχησε σε τρίποντο κάνοντας το σκορ 25-30 και πανηγύρισε σηκώνοντας τα χέρια του.

Στην επόμενη φάση ο Παπανικολάου "απάντησε" με τρίποντο, μείωσε σε 28-30, και πανηγύρισε βάζοντας τον δείκτη του χεριού του στο στόμα του. Με αυτό τον τρόπο... είπε στον Σλούκα να σιωπήσει! 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας στο Amerikanos24 εξήγησε την φάση

«Είναι μέσα στην ένταση του παιχνιδιού. Ο Κώστας έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο. Πανηγύρισε. Εγώ από τη σειρά μου ήθελα να δείξω ότι εδώ, εδώ είμαστε εμείς, εδώ παίζουμε εμείς και ότι δεν δεχόμαστε από κανέναν να κάνει το οτιδήποτε, αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα της έκφρασής του μέσα στο παρκέ. Αντίστοιχα κι εγώ το ίδιο».

Ειδήσεις σήμερα:

Με την Φενέρ ο Ολυμπιακός και με την Μπριζ ο ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League - Βίντεο

Ικανοποίηση για τους αγρότες, μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Ζήτημα η ρευστότητα


Με αυξημένα μέτρα της Τροχαίας η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Πολλή κίνηση σε λιμάνια, ΚΤΕΛ, Εθνικές Οδούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης