Έβαλε ψηλά τον πήχη ο Ποντένσε: Ο Ολυμπιακός ονειρεύεται να φτάσει τελικό - Βίντεο

Έβαλε ψηλά τον πήχη ο Ποντένσε: Ο Ολυμπιακός ονειρεύεται να φτάσει τελικό - Βίντεο

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και θέλει να φτάσει έως το τέλος στο Conference League

6151189
Μετά από μια ονειρική ανατροπή, ο Ολυμπιακός διέλυσε με 6-1 την Μακάμπι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε που άνοιξε το σκορ στην Σερβία, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV για το παιχνίδι αλλά και για το όνειρό του: 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cztur1j1o94p)


Κλείσιμο
«Είμαστε μια ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, αυτό δεν είναι καλό, πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Έχουμε κάνει καλά ματς, Κάναμε καλές εμφανίσεις κόντρα στη Γουεστ Χαμ ή τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε να μπούμε με δύναμη στο ματς και σκοράρουμε δύο γκολ τότε όλα είναι δυνατά. Ξέραμε πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν μας άξιζε. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και κάναμε αυτή την ανατροπή.

Πρέπει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα και πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί.

Για την συνέχεια της διοργάνωσης είπε:«Πραγματικά πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ. Είμαστε περήφανοι για τους μικρούς που έφτασαν στον ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, ο Ολυμπιακός ονειρεύεται πάντα να φτάσει στον τελικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Φουντώνουν οι αντιδράσεις μετά την πρόταση απαλλαγής του Μίχου για την κατηγορία του βιασμού

Eurostat: Πόσο ζουν οι Ευρωπαίοι - Η περιοχή στην Ελλάδα με το υψηλότερο προσδόκιμο

Δανία: Σεφ ετοιμάζει το πρώτο γεύμα στην στρατόσφαιρα - Σχεδόν μισό εκατ. ευρώ κοστίζει το εισιτήριο (φωτογραφίες)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης