Ολυμπιακός: Η περίπτωση Τσιλούλη αλλοιώνει τα playoffs

Ολυμπιακός: Η περίπτωση Τσιλούλη αλλοιώνει τα playoffs

Άνθρωποι του Ολυμπιακού σχόλιασαν με καυστικό τρόπο την απόφαση της Λαμίας να μην παίξει ο Τσιλούλης στα ματς με την ΑΕΚ μιλώντας για αλλοίωση των Play Off

Tsiloulis
Δεν έμεινε ασχολίαστη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η απόφαση της Λαμίας να μην χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια με την ΑΕΚ τον Σωτήρη Τσιλούλη κάνοντας λόγο για αλλοίωση των Play Off της Super League 1 λόγω της συνθήκης αυτής.

Μάλιστα, έκαναν αναφορά και στο θέμα της συννενόησης που υπήρξε μεταξύ της ομάδας της Φθιώτιδας και της ΑΕΚ για το θέμα των εισιτηρίων λέγοντας πως αφού απόφασισε να δώσει εισιτήρια στην «Ένωση», αν και τελικά το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ελέω ΔΕΑΒ, θα πρέπει να πράξει το ίδιο και με τις υπόλοιπες ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:
«Η Λαμία ανακοίνωσε επίσημα ότι ο καλύτερος παίκτης της, ο Τσιλούλης (αφού ο Καρλίτος πουλήθηκε) δεν θα παίξει στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, ενώ θα παίξει στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ . Αυτό από μόνο του δεν αλλοιώνει τα Play Off; Επίσης όπως ενημερωθήκαμε υπήρχε συνεννόηση να πάρουν εισιτήρια οι φίλοι της ΑΕΚ. Φανταζόμαστε ότι ο Δήμαρχος Λαμίας και ιδιοκτήτης της ομάδας δε θα αρνηθεί την παρουσία των φιλάθλων των άλλων τριών ομάδων! Είναι ντροπή να γίνονται τα playoffs με τέτοιους όρους και Υπουργοί και κράτος να κάνουν πως δε βλέπουν!».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θα φτάσω στα άκρα για να τιμωρηθούν οι δράστες, λέει ένα από τα θύματα της ομοφοβικής επίθεσης στην πλατεία Αριστοτέλους

Νεκρή στα 26 της η Λατίνα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Σοφία Λεόνε


Γιορτή με 21.000 δρομείς όλων των ηλικιών ο Ημιμαραθώνιος - Θριάμβευσαν Σταμούλης και Μαρινάκου, δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης