Ο Κρις Μάρτιν των Coldplay αποθεώνει τον «αδελφό του» Λίο Μέσι για την οικολογική του πρωτοβουλία - Δείτε βίντεο

Ο Κρις Μάρτιν των Coldplay αποθεώνει τον «αδελφό του» Λίο Μέσι για την οικολογική του πρωτοβουλία - Δείτε βίντεο

Ο Βρετανός τραγουδιστής είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος στηρίζει πλέον την περιβαλλοντική εκστρατεία «Join the Planet»

Messi_JoinThePlanet
Ο ένας μαγεύει τα πλήθη με τη φωνή του, ο άλλος με τα... πόδια του. Ο πρώτος είχε αποκαλέσει τον δεύτερο ως «τον καλύτερο όλων των εποχών», ο δεύτερος είχε αγνοήσει τη βράβευση των κορυφαίων του γαλλικού πρωταθλήματος (όταν αγωνίζονταν στην Παρί) για να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη προκειμένου να δει τον πρώτο να τραγουδά.

Ο Κρις Μάρτιν, frontman των Coldplay, τους οποίους θα απολαύσουμε σε λίγους μήνες στο ΟΑΚΑ κι ο Λιονέλ Μέσι, τον οποίο στο παρελθόν έχουμε απολαύσει σε ΟΑΚΑ και Γ. Καραϊσκάκης, φαινομενικά δεν έχουν πολλά κοινά, ωστόσο πλέον υπάρχει κάτι που τους ενώνει.

Κι αυτό γιατί αμφότεροι στηρίζουν τη περιβαλλοντική εκστρατεία «Join the Planet» με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι να είναι ο τελευταίος κρίκος που προστίθεται σ' αυτήν την αλυσίδα των VIP που ενώνουν τις δυνάμεις τους, «αναγκάζοντας» τον Μάρτιν, πολύ γνωστός για τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες να τον αποθεώνει.

«Γεια σου, Λίο αδελφέ μου. Συγγνώμη για τα ισπανικά μου, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος που σε γνωρίζω. Η συμμετοχή σου στο Join The Planet είναι φανταστικό νέο. Αυτό που κάνεις είναι καταπληκτικό και θα είμαι πάντα στο πλευρό σου», ήταν το μήνυμα του Μάρτιν προς το Μέσι.

Κλείσιμο

Η καμπάνια Join the Planet που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη στη χρήση ανακυκλωμένων υλικών και το πρώτο μεγάλο πρότζεκτ έχει να κάνει με τον καθαρισμό του ποταμού Παρανά, του δεύτερου μεγαλύτερου ποταμού της Νότιας Αμερικής με τον Μέσι να αποφασίζει να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια (καθώς ο ποταμός διασχίζει και το Ροζάριο όπου έχει γεννηθεί)...




Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε τα συλλεκτικά του παπούτσια που έχουν κατασκευαστεί πλήρως από ανακυκλωμένα υλικά.













Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ»

Ταϊλάνδη: Πιλότος έγινε... μαιευτήρας εν πτήσει και βοήθησε μια επιβάτιδα να γεννήσει

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 70χρονος που θώπευσε ανήλικη με νοητική υστέρηση - Τη φίλησα σαν την κόρη μου, είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης