Ποντένσε: «Πριν 2-3 μήνες ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση, τώρα παίζουμε όπως θέλουμε» - Δείτε βίντεο

Ο Πορτογάλος σταρ του Ολυμπιακού μίλησε με βάση το πώς ένιωθε για την εικόνα της ομάδας του έπειτα από το 3-0 στον αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο στο Φάληρο

Ο Ποντένσε που είχε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση μιλώντας στη μεικτή ζώνη έπειτα από το Ολυμπιακός - Βόλος στο γήπεδο Καραϊσκάκη (3-0) στάθηκε στην εξέλιξη των Πειραιωτών και τη βελτίωσή τους. Κάνοντας αναφορά στο πώς ήταν στο προηγούμενο διάστημα και στο πώς είναι τώρα.

Ειδικότερα ο Ντάνιελ Ποντένσε επισήμανε: «Νιώθω πώς κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Πριν από 2 με 3 μήνες ήμασταν σε κακή κατάσταση. Σε δύσκολη κατάσταση. Ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος σε αυτό. Τώρα παίζουμε όπως θέλουμε και παλεύουμε όπως πρέπει. Τώρα είμαστε πολύ καλύτερα και θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την κορυφή».



Ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός στα 2 τελευταία ματς Πρωταθλήματος με Παναιτωλικό είχε συμβολή σε 3 από τα 5 τέρματα της ομάδας του. Με τον Βόλο κέρδισε το πέναλτι που έκανε γκολ ο Ελ Καμπί και είχε και συμμετοχή στη φάση του τέρματος του Γιόβετιτς. Άκουσε δε τον κόσμο να φωνάζει το όνομά του από την κερκίδα ως μία αναγνώριση των προσπαθειών του.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr