Λίγες ημέρες πριν έγραψε ιστορία στο Λας Βέγκας και σήμερα αποθεώθηκε στην Λεωφόρο!
Ο λόγος για τον Γιώργο Καρλαύτη. Ο 22χρονος αθλητές πανηγύρισε για δεύτερη σερί χρονιά στο μεγαλύτερο αθλητικό event των ΗΠΑ, μετά τη νίκη της ομάδας του με 25-22 σε έναν συγκλονιστικό τελικό κόντρα στους 49ers, που κρίθηκε στην παράταση.
Ο σπουδαίος Έλληνας πρωταθλητής δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και η ομάδα της καρδιάς του τον κάλεσε στον αγώνα της Stoiximan Super League 1 με τον Άρη για να τον τιμήσει και να τον αποθεώσει!
Με την πράσινη φανέλα και το Νο56 που φοράει στους Κάνσας μπήκε στη Λεωφόρο και αποθεώθηκε από τον κόσμο στον οποίο πέταξε και μπάλες!
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.