Καρλαύτης μετά τον θρίαμβο στο NFL: Περήφανος που είμαι Έλληνας, νόμιζα θα γινόμουν νέος Διαμαντίδης

Καρλαύτης μετά τον θρίαμβο στο NFL: Περήφανος που είμαι Έλληνας, νόμιζα θα γινόμουν νέος Διαμαντίδης

Ο 22χρονος Γιώργος Καρλαύτης, ο Έλληνας αθλητής που θριάμβευσε για 2η σερί χρονιά στο Super Bowl με τους Kansas Chiefs, μίλησε και αποκάλυψε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην πατρίδα

karlautis-arthrou
Το  American Dream συνεχίζει να ζει ο Γιώργος Καρλαύτης αφού στην δεύτερη χρονιά του ως επαγγελματίας στο NFL κατέκτησε και το δεύτερο πρωτάθλημά του με τους Kansas Chiefs. 

Ο 22χρονος αθλητές πανηγύρισε για δεύτερη σερί χρονιά στο μεγαλύτερο αθλητικό event των ΗΠΑ, μετά τη νίκη της ομάδας του με 25-22 σε έναν συγκλονιστικό τελικό κόντρα στους 49ers, που κρίθηκε στην παράταση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz31lusj0255)


Κλείσιμο
Ο Γιώργος Καρλαύτης έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του Super Bowl, ξεκινώντας μόλις στα πρώτα λεπτά με ένα καθοριστικό fumble (σ.σ. έκλεψε την μπάλα), τη στιγμή που οι 49ers είχα ξεκινήσει φουριόζοι το ματς.

Μετά τον αγώνα πανηγύρισε με την οικογένειά του και με την ελληνική σημαία στους ώμους του. Ο Γιώργος Καρλαύτης μίλησε στην ΕΡΤ για την μεγάλη του επιτυχία και τόνισε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2s8rtqfseh)


«Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου σαν επαγγελματία αθλητή. Μεγαλώνοντας νόμιζα ότι θα είμαι ο επόμενος Διαμαντίδης», ανέφερε ο πρωταθλητής που δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2ub5f76d69)


Μιλώντας για τον πανηγυρισμό με την ελληνική σημαία είπε: «Ήθελα να δείξω ότι είμαι ο μόνος Έλληνας που έχει κάνει κάτι τέτοιο. Να δείξω περισσότερο την υπερηφάνεια μου που είμαι από την Ελλάδα και για την πατρίδα μου».

Αναφορικά με το αν υπάρχουν και άλλοι τομείς που σκέφτεται να επενδύσει ανέφερε: «Δεν είμαι σίγουρος. Είμαι 22 χρονών ακόμα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα φιλανθρωπικά. Οπότε ασχολούμαι με αυτά. Με διάφορα ιδρύματα και διαφορετικούς σκοπούς εδώ στο Kansas City και θέλω να επεκταθούμε και περισσότερο στην Ελλάδα. Θέλω να κάνω camps και διάφορα για τη νεολαία, τα μικρά παιδιά. Το μεγαλύτερό μου πάθος εκτός του football και της οικογένειάς μου και της θρησκείας θα έλεγα ότι ήταν τα φιλανθρωπικά».

Στα  σχέδια του είναι κάποια στιγμή να γυρίσει στην Ελλάδα, όπου θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά του, με τη μελλοντική του σύζυγο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι ήταν οι δύο πυροσβέστες που έδωσαν τα ονόματά τους στα νέα πλοία της πυροσβεστικής

Κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση στο γραφείο και πήγε για την αδερφή της - «Μου είπαν ότι θα με κάψουν μέσα στο σπίτι αν δεν βγω» φώναζε ο Αιγύπτιος

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης