ΠΑΟΚ: Χωρίς Κοτάρσκι και Τάισον η αποστολή για το Αγρίνιο

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κοτάρσκι και Τάισον η αποστολή για το Αγρίνιο

Με πάρα πολλά προβλήματα, καθώς συνολικά έξι ποδοσφαιριστές δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, ταξιδεύει στο Αγρίνιο η αποστολή του ΠΑΟΚ

Kotarski
Ενός κακού μύρια έπονται για τον ΠΑΟΚ που μετά τον δραματικό αποκλεισμό του από τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου είναι αναγκασμένος να αγωνιστεί στο Ηράκλειο χωρίς πολλούς ποδοσφαιριστές κι ανάμεσα τους τους Τάισον και Κοτάρσκι.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:
«Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (24.02) στη Νέα Μεσημβρία. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ταξιδεύει στο Αγρίνιο με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι της Κυριακής (25.02), ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Κλείσιμο


Οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία. Εκτός από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Μπάμπα και Μπράντον , ενώ εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων έμεινε ο Τάισον , καθώς κι ο Κοτάρσκι, ο οποίος ανέβασε πυρετό μετά την προπόνηση.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Σαμάτα».

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Τρίτη τάση στο συνέδριο - Ποιοι μαζεύουν υπογραφές για ματαίωση των εκλογών

Βασιλιάς Κάρολος: Επιθετικός ο καρκίνος που αντιμετωπίζει, ο Ουίλιαμ ετοιμάζεται για τη διαδοχή, λέει η Mirror

Michael: Ο Τζαφάρ Τζάκσον είναι... φωτοτυπία του Μάικλ στην πρώτη μεγάλη ταινία για τον βίο και την πολιτεία του «βασιλιά της ποπ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης