Νότια Κορέα: Το ταξίδι αστραπή του Λι Κανγκ στο Λονδίνο και η συγχώρεση του Σον

Νότια Κορέα: Το ταξίδι αστραπή του Λι Κανγκ στο Λονδίνο και η συγχώρεση του Σον

Ο επιθετικός της Παρί βρέθηκε στο Λονδίνο για να ζητήσει από κοντά συγνώμη από τον αρχηγό της Εθνικής Κορέας για το επεισόδιο που είχαν στο Ασιατικό Κύπελλο

Son_Lee
Οι καβγάδες σε μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι σύνηθες φαινόμενο... Ωστόσο το να απειλεί ένας τέτοιος καβγάς την... οικονομική αυτοκρατορία που έχει χτίσει ένας ποδοσφαιριστής δεν είναι και τόσο συνηθισμένος.

Εκτός κι αν μιλάμε για τη Νότια Κορέα, όπου οι ποδοσφαιριστές (και όχι οι σύλλογοι) λατρεύονται σαν θεοί και δύσκολα τους συγχωρείται το παραμικρό παράπτωμα.

Σ' αυτήν την θέση βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν Λι Κανγκ-Ιν, ο οποίο παραμονές του ημιτελικού του Ασιατικού Κυπέλλου πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Χέουνγκ Μιν Σον...

Ένα επεισόδιο που κόστισε στον Σον μια εξάρθρωση δαχτύλου, στην Κορέα τον αποκλεισμό της από τον τελικό και έφερε τον Κανγκ-Ιν πολύ κοντά στο να χάσει το σύνολο των χορηγών του, οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλον απέσυραν το πρόσωπο του από τις καμπάνιες τους...

Με την κοινή γνώμη να έχει στραφεί εναντίον του ο άσος της Παρί προχώρησε σε μια κίνηση που μάλλον αποδεικνύεται ματ, καθώς ταξίδεψε στο Λονδίνο για να ζητήσει πρόσωπο με πρόσωπο συγνώμη από τον αρχηγό του...

Και με μια μακροσκελή ανακοίνωση του μέσω Instagram ξεκαθάρισε ότι αποδέχθηκε την ειλικρινή συγνώμη του συμπαίκτη του ζητώντας παράλληλα απ' όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο.



«Όταν ήμου νέος έκανα κι εγώ λάθη... Ωστόσο το ότι βρίσκομαι εδώ που βρίσκομσι σήμερα οφείλεται στο ότι είχα σωστή καθοδήγηση από τους παλαιότερους παίκτες της εποχής μου», έγραψε μεταξύ άλλων ο Σον και συνέχισε:

Κλείσιμο
«Ο Λι έκανε την αυτοκριτική του, έψαξε βαθιά μέσα του και ζήτησε μια ειλικρινή συγγνώμη απ' όλους τους παίκτες της Εθνικής. Κι έχοντας περάσει πολύ δύσκολα μετά το περιστατικό ζητώ απ' όλους να τον συχγωρέσουν».

Από την πλευρά του ο Λι τόνισε: «Εκείνη την ημέρα, έκανα κάτι που δεν έπρεπε ποτέ να κάνω και το μετανιώνω βαθιά.

Υποσχέθηκα να έχω από δω και πέρα πιο σωστή στάση και να επιδικνείω σεβασμό προς όλους και ιδιαίτυερα τους συμπαίκτες μου. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για άλλη μια φορά που αποδέχτηκαν και αγκάλιασαν τη συγγνώμη μου.

Ήξερα πόσο σημαντικό ήταν αυτό το τουρνουά για τον Σον, αλλά δεν το έδειξα με τη συμπεριφορά μου. Και νομίζω ότι από εκεί ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα».




Ειδήσεις σήμερα:

Κράτησαν τον Ναβάλνι στο ψύχος και τον σκότωσαν με γροθιά στην καρδιά, λέει ακτιβιστής

21 Φεβρουαρίου 1985: Όταν η 17Ν εκτέλεσε με έξι σφαίρες και χαριστική βολή τον Νίκο Μομφεράτο

Φουντώνει ο πόλεμος ΣΚΑΪ - Κανάκη: Πώς ξεκίνησε και πώς κατέληξε στην ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης