Champions League: Το τρομερό αήττητο της Μπάγερν και η... κατάρα της Παρί

Champions League: Το τρομερό αήττητο της Μπάγερν και η... κατάρα της Παρί

Η φάση των «16» του Champions League συνεχίζεται με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Τετάρτης (14/02), με τη Λάτσιο να υποδέχεται την Μπάγερν και την Παρί Σεν Ζερμέν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ

champions_league_xr
Η φάση των «16» του Champions League συνεχίζεται ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και οι... ερωτευμένοι με τη «στρογγυλή θεά» περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τις δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο σημερινό (14/2) πρόγραμμα.

Η Λάτσιο θα υποδεχτεί την Μπάγερν Μονάχου στο κατάμεστο «Ολίμπικο» σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και παράλληλα η Παρί Σεν Ζερμέν θα φιλοξενεί στο Παρίσι τη... φιλόδοξη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι Λατσιάλι, βρέθηκαν στον 5ο Όμιλο του Champions League και προκρίθηκαν τερματίζοντας στη 2η θέση με 10 βαθμούς, πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης με 14 πόντους. Στις αναμετρήσεις κόντρα στην Μπάγερν τόσο στο «Ολίμπικο» όσο και στην «Allianz Arena» θα τα δώσουν όλα για να περάσουν εκείνοι στην επόμενη φάση, όπως δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxapijvgch7l)
Κλείσιμο

Από την άλλη πλευρά οι Βαυαροί, δεν βρήκαν ιδιαίτερα εμπόδια στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, καθώς προκρίθηκαν ως πρώτοι από το 1ο γκρουπ με 16 βαθμούς, με πέντε νίκες και μία μόλις ισοπαλίας αυτή κόντρα στην Κοπεγχάγη. Ωστόσο, η ομάδα του Τόμας Τούχελ προέρχεται από τη «βαριά» εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-0 απέναντι στην τρομερή Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, για την 21η αγωνιστική τη Bundesliga. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπάγερν μετρά στις τελευταίες 12 σεζόν 11 προκρίσεις από τη φάση των «16», με μοναδική εξαίρεση τον αποκλεισμό της από τη Λίβερπουλ τη σεζόν 2018-19.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxmpj77x4nc9)


Στο άλλο ζευγάρι της ημέρας, οι Παριζιάνοι στις τελευταίες δύο σεζόν μετρούν ισάριθμους αποκλεισμούς στη φάση των «16» και κόντρα στη Σοσιεδάδ θέλουν να σπάσουν την... κατάρα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκες προκρίθηκε ως δεύτερη από τον 6ο Όμιλο της διοργάνωσης, με οκτώ βαθμούς και τρεις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις του ενόψει του ματς ρωτήθηκε για τον Κιλιάν Μπαπέ και τόνισε πως θα ξεκινήσει ως βασικός ο Γάλλος super star.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwhvyo9udhr5)


Από την άλλη πλευρά οι Βάσκοι πέρασαν στη φάση των «16» ως πρώτοι από το 4ο γκρουπ και υπερτέρησαν στην ισοβαθμία της Ίντερ, με την οποία τερμάτισαν «παρέα» στους 12 βαθμούς. Πρόκειται για μια ομάδα που βασίζεται και πιστεύει απόλυτα τις ακαδημίες της, με χαρακτηριστικό παραδειγμά αυτό της αναμέτρησης κόντρα στην Μπενφίκα όπου οι επτά από τους έντεκα βασικούς της ήταν προϊόντα της περίφημης ακαδημίας τους. Ο τεχνικός της ομάδας, Ιμανόλ Μπαρενετσέα, θα κάνει ό,τι... περνάει από το χέρι του για να αφήσει εκτός συνέχειας την Παρί και να πραγματοποίησει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του θεσμού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvo1y0gtf4jl)


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγικός θάνατος για 74χρονη στη Νέα Υόρκη: Τη χτύπησε τούβλο στο κεφάλι ενώ καθάριζε το χιόνι στην είσοδο του σπιτιού της

Ξεκινάει η συζήτηση στη βουλή για τα ομόφυλα ζευγάρια - Τα όχι και οι αποχές σε όλα τα κόμματα, μετά το… μασάζ

Το πακέτο της κυβέρνησης για αποκλιμάκωση με τους αγρότες - Η μπάλα στα μπλόκα και το… ΚΚΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης