Basketball Champions League, Χάποελ Χολόν - ΑΕΚ 79-68: Ήττα και περιπέτειες για την Ένωση - Βίντεο

Basketball Champions League, Χάποελ Χολόν - ΑΕΚ 79-68: Ήττα και περιπέτειες για την Ένωση - Βίντεο

Η ΑΕΚ έχει πλέον 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στη φάση των 16

6096058
Η ΑΕΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, στον όμιλο των 16 του BCL, μετά τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες (79-68). Η Χάποελ Χολόν όχι μόνο πήρε τη νίκη, αλλά και μία σημαντική διαφορά, ενόψει του αγώνα του 2ου γύρου στα Άνω Λιόσια.

Η Ένωση είχε τον έλεγχο του αγώνα, μέχρι το σημείο που τον έχασε εντελώς, από το +9, βρέθηκε στο -9 (!) και υποχρεώθηκε να κυνηγάει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cysav1o5s3up)



Κλείσιμο

Ήρωας των Ισραηλινών ο Νετανέλ Άρτζι με 16 πόντους (και 4.4 πόντους σε μέσο όρο στο BCL), αλλά και ο Σι Τζέι Χάρις με 18. Για την ΑΕΚ ο Τσέισον Ραντλ σκόραρε 22 πόντους με 4/6 τρίποντα, αλλά η ΑΕΚ πλήρωσε για μία ακόμη φορά τις αμυντικές... αμαρτίες. Επέτρεψε στη Χολόν να σουτάρει με 40% στα τρίποντα (10.25), ενώ έδωσε μόλις 9 ασίστ για 15 λάθη.

Χολόν - ΑΕΚ: Το ματς
Μία άλλη ΑΕΚ ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο και μία εντελώς διαφορετική το τελείωσε. Η πεντάδα των Ραντλ, ΜακΡέι, Αγραβάνη, Τίλμαν και Νάιτ, έμοιαζε να έχει σκοπό. Η μπάλα κοντά στο καλάθι, με τον Τίλμαν να κάνει... πάρτι με 3 επιθετικά ριμπάουντ και 8 πόντους. Ο Τζόρνταν ΜακΡέι ήταν ο υποστηρικτής του σέντερ της ΑΕΚ και η ομάδα του Ηλία Ζούρου προηγήθηκε με 23-14. Το πλέον θετικό, η διάθεση στην άμυνα.


Και ξαφνικά, όλα αυτά πήγαν... περίπατο. Η Χολόν δίχως να κάνει κάτι εκπληκτικό στο παιχνίδι της, στηρίχθηκε στα σουτ τριών πόντων (7/16 στο πρώτο ημίχρονο) και τον Νετανέλ Άρτζι σε ρόλο έκπληξη (14π. με 4/5 τρίποντα, ενώ έχει μέσο όρο 4.4 πόντων στο BCL) αρχικά έκανε ένα σερί 9-0 και ισοφάρισε (23-23). Και κατέγραψε ένα επί μέρους 19-3 (!) για να ξεφύγει με +7 (33-26).

Η διαφορά έφτασε μέχρι τους 10 πόντους (45-35) με τη Χολόν να παίρνει 16 πόντους από τα 8 λάθη της Ένωσης.


Στο τρίτο δεκάλεπτο, η εικόνα δεν άλλαξε. Παρέμεινε απογοητευτική από την πλευρά της Ένωσης. Πολλά λάθη (με τη Χολόν να φτάνει στους 21 πόντους από τα σφάλματα της Ένωσης), αρκετοί πόντοι από εύκολα καλάθια και το σημαντικότερο, η επίθεση παρέμενε δίχως σπιρτάδα.

Μόλις ξεκίνησε η 4η περίοδος, ο Τσέισον Ραντλ έδωσε ελπίδα στην ΑΕΚ. Ένα δικό του τρίποντο έριξε τη διαφορά στους 6 (60-54). Αλλά η χαρά κράτησε για λίγο. Η Χολόν είχε βρει τη λύση. Και έβρισκε πάντα τον τρόπο να... πληγώνει την Ένωση. Στο φινάλε, με τα απανωτά λάθη και τις κακές επιλογές, η Χολόν πήρε και σημαντική διαφορά ενόψει μιας πιθανής ισοβαθμίας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-26, 46-38, 60-51,

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Έχει χάσει €1,5 εκατ.» - Μαρτυρίες για τη σχέση με τα τυχερά παιχνίδια

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 15χρονης - Τη φτύνουν και της ρίχνουν γροθιά

Διατάχθηκε ΕΔΕ για το βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη με τη σύλληψη του παιδόφιλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης