Κάρμο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Θέλω να κερδίσω έναν τίτλο φέτος» - Βίντεο

Κάρμο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Θέλω να κερδίσω έναν τίτλο φέτος» - Βίντεο

Οι πρώτες δηλώσεις του Νταβίντ Κάρμο μετά την υπόγραφή του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό 

karmo_int
Για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην ποδοσφαιρική του καριέρα μίλησε ο Νταβίντ Κάρμο. 

Ο 24χρονος Πορτογάλος αμυντικός που ανήκει στην Πόρτο θα παίξει δανεικός έως το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες μίλησε για όλα στο Olympiacos TV.

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Κάρμο στο Olympiacos TV 

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Νιώθω πολύ καλά κι από τότε που είδα πως είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ, ένιωσα πολύ προνομιούχος που θα αντιπροσωπεύσω τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα.


Κλείσιμο

Στο ποδόσφαιρο σημασία έχει η νίκη κι ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να κερδίσει το πρωτάθλημα και να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Εγώ λοιπόν, θέλω να κερδίσω έναν τίτλο φέτος. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να τα καταφέρει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα.

Νομίζω ότι ως κεντρικός αμυντικός, εκτός από το να αμύνομαι καλά, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και στην επίθεση. Μπορώ να δώσω πάσες, να βοηθήσω στην ανάπτυξη και να προσφέρω στην ομάδα και στα δύο μέρη του παιχνιδιού.

Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος κι ότι η ευθύνη είναι μεγάλη. Άρα, οι φίλαθλοι να περιμένουν πάθος, νίκες κι αυτό που υπόσχομαι είναι να δώσω τα πάντα μέσα κι έξω από το γήπεδο, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει.

Είναι πολύ σημαντική η παρουσία των συμπατριωτών μου στην ομάδα, καθώς έρχομαι τον Ιανουάριο κι έτσι, θα χρειαστώ χρόνο να προσαρμοστώ. Η παρουσία Πορτογάλων παικτών και προπονητών θα με βοηθήσει πολύ.

Ξέρω ότι οι παίκτες, οι φίλαθλοι, η διοίκηση, το staff και όλοι όσοι αντιπροσωπεύουν τον Ολυμπιακό, όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Θα κάνουμε τη δουλειά μας με σεβασμό στον κόσμο μας.

Κι εσείς οι φίλαθλοι, να μας υποστηρίζετε πάντα στις καλές και στις κακές στιγμές. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πανηγυρίζουμε όλοι ευτυχισμένοι». 

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιος Παντελεήμονας: Ασύλληπτος ο δράκος των ασανσέρ - Αλλοδαπό νεαρό που μιλά σπαστά ελληνικά αναζητά η ΕΛΑΣ

Γεωργία: Η απίστευτη ιστορία των διδύμων που χωρίστηκαν στη γέννα και βρέθηκαν μέσω TikTok

Ταϊλάνδη: Viral το βίντεο με Ταϊλανδέζα να βγάζει βόλτα το λιονταράκι της... μέσα σε μια Bentley
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης