Άγιος Παντελεήμονας: Ασύλληπτος ο δράκος των ασανσέρ - Αλλοδαπό νεαρό που μιλά σπαστά ελληνικά αναζητά η ΕΛΑΣ

Άγιος Παντελεήμονας: Ασύλληπτος ο δράκος των ασανσέρ - Αλλοδαπό νεαρό που μιλά σπαστά ελληνικά αναζητά η ΕΛΑΣ

Ο περίπου 25 ετών δράστης έχει προλάβει να «χτυπήσει» δύο φορες στην περιοχή σε βάρος μιας 13χρονης και μιας 14χρονης

drakos-panteleimonas-arthrou
Ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ένας νεαρός, ο οποίος επιτέθηκε σε δύο ανήλικα κορίτσια μέσα σε ασανσέρ προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις σε βάρος τους.

Οι δύο μαθήτριες, 13 και 14 ετών αντίστοιχα, κατάφεραν να γλιτώσουν από τις αρρωστημένες ορέξεις του και κατήγγειλαν τις επιθέσεις στην Αστυνομία, ωστόσο, ο «δράκος των ασανσέρ» παραμένει ασύλληπτος.

Ο δράστης, τον οποίο οι ανήλικες περιγράφουν ως αλλοδαπό που μιλά σπαστά ελληνικά και είναι ηλικίας περίπου 25 ετών, «χτύπησε» για πρώτη φορά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής σε μια πολυκατοικία επί της οδού Ταρσού.
porta_prousis
Η είσοδος του κτηρίου στο οποίο έκανε την επίθεσή του ο Δράκος των ασανσέρ

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, ο «δράκος» τη σταμάτησε την ώρα που έμπαινε στο ασανσέρ και μιλώντας αγγλικά και σπαστά ελληνικά προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα. Στη συνέχεια, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και μόλις έσβησε το φως της καμπίνας τη θώπευσε στο στήθος.

Η 14χρονη άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο «δράκος» να της κλείσει το στόμα με το χέρι του προσπαθώντας, παράλληλα, να τη βγάλει έξω από το ασανσέρ.

Το κορίτσι κατάφερε να του ξεφύγει και έτρεξε προς το διαμέρισμά της. Αφού περιέγραψε στους γονείς της τι είχε συμβεί ο πατέρας της προσπάθησε να τον κυνηγήσει, αλλά ο άγνωστος άνδρας είχε γίνει «καπνός».
asanser_prousis
Ο ανελκυστήρας μέσα στον οποίον ο άνδρας επιτέθηκε στις κοπέλες
Κλείσιμο
Όπως λέει στο protothema.gr μια ένοικος της πολυκατοικίας, η μητέρα του θύματος αναζήτησε υλικό από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της, ενώ η ίδια της ανέφερε πως ο δράστης φάνηκε γνώριμος στην κόρη της.

«Ήρθε η μητέρα της κοπέλας, χτύπησε το κουδούνι και μου είπε 'συγγνώμη για την ενόχληση'. Ήταν πολύ ταραγμένη η γυναίκα. Μου είπε ότι έχει ένα κοριτσάκι 13 ετών. Με ρώτησε αν η κάμερα που έχω στο μπαλκόνι βλέπει την είσοδό της. Της είπα 'όχι δυστυχώς' και έβαλα την κάμερα για το πάρκινγκ γιατί έχω αμάξι. Μετά, με ρώτησε αν ακούσαμε τη φασαρία. Εμείς ήμασταν στο σαλόνι, αλλά μετά άκουσα που τρέχανε στις σκάλες. Η μητέρα μου ειπε 'εμείς τρέχαμε, χτύπησε και ο άντρας μου που έτρεξε για να τον πιάσει'. Απ' ότι μου είπε το κορίτσι πήγε στο περίπτερο και όταν μπήκε στο ασανσέρ ο άλλος πήγε να την πιάσει. Φατσικά, μου λέει, μπορεί να τον ξέρει αλλά δεν κατάλαβε καλά εκείνη την ώρα. Εγώ δεν άκουσα κάτι μόνο όταν μου χτύπησαν την πόρτα και όταν έτρεχαν οι άλλοι στις σκάλες. Το κοριτσάκι ήταν πολύ τρομαγμένο», λέει η γειτόνισσα της ανήλικης.

Μια ημέρα μετά, ο άγνωστος άνδρας "ξαναχτύπησε" με θύμα αυτή τη φορά μια 13χρονη. Ο "δράκος" την ακολούθησε μέχρι το ασανσέρ της πολυκατοικίας της επί της οδού Προύσης και αφού τη χτύπησε, τη θώπευσε στο στήθος ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Κακοκαιρία εξπρές προ των πυλών - Χιόνια και στην Αττική, από την Πεντέλη και πάνω, βλέπει ο Μαρουσάκης

Αλαμπάμα: Σοκ με την πρώτη εκτέλεση θανατοποινίτη με άζωτο στις ΗΠΑ - Κράτησε 22 λεπτά, το σώμα του σπαρταρούσε

Ινδία: Οικογένεια έπνιξε στον Γάγγη 5χρονο με τελικό στάδιο λευχαιμίας επειδή πίστευε ότι θα τον... θεραπεύσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης